Şimdi Ara

ispark'ları seviyorum, daha da yaygınlaşmaları gerekiyor. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bende her gün oraya bırakıyorum aldığımız maaşın yarısı isparka gidiyor. Dedim ya vatandaşı soyuyorlar diye. Arada bir sahile bırakıyordum artık orası da yalan oldu yol çalışması var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • QRX kullanıcısına yanıt
    İstanbul da günlük ücret öde 1 dk çık tekrar gir aynı parayı alırlar böyle de namussuz sistemi var. Soyuluyoruz ciddi anlamda.

• TheCaliph_ kullanıcısına yanıt
    Yıl 2017 ve burası afrika muz cumhuriyeti değil bu vatan türkünde kürdünde lazında rumunda ermenininde vs etnik köken fark etmez ki etnik kökene bakarsan hiçbirimiz kürt türk vs değiliz hatta ileri gidiyorum kökenimizde rumluk diğerlerinden daha fazladır bile ama bunun bi önemi yok iyi insan var kötü insan var

80 milyon olarak hepimizde anadolu halkıyız

Kendine güveniyorsan beraber dna testi yaptıralım bak bakalım neymişin

• quote:

Orijinalden alıntı: nhympex

Yıl 2017 ve burası afrika muz cumhuriyeti değil bu vatan türkünde kürdünde lazında rumunda ermenininde vs etnik köken fark etmez ki etnik kökene bakarsan hiçbirimiz kürt türk vs değiliz hatta ileri gidiyorum kökenimizde rumluk diğerlerinden daha fazladır bile ama bunun bi önemi yok iyi insan var kötü insan var

Alkollüyüz galiba ??

ispark'ları seviyorum, daha da yaygınlaşmaları gerekiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: TheCaliph_

quote:

Orijinalden alıntı: nhympex

Alkollüyüz galiba ??

ispark'ları seviyorum, daha da yaygınlaşmaları gerekiyor.

O troll.

• ne hizmet ne hizmet. bizim ordaki caddeyi ispark yaptılar. o yüzden esnaf bizim sokağa parkediyor ve akşam eve geldik mi parkedecek yer bulamıyoruz.
  • binayı dikerken belediyeye otopark işgaliye ücreti yatırmazsan ruhsat alamıyorsun sonra geliyor ispark o sokağı otoparka çeviriyor. verdiğin para boşa. katlı otopark haricinde kullanmak istemediğim uygulama.
  • Bende dışarıda arabayı bırakmam gerektiği zamanlarda kesinliklehttp://ispark.istanbul/ arıyorum, hem ücretleri çok iyi hem de arabanızı en azından güvenilir bir yere bırakıyorsunuz. Bir yerine bir şey oldu mu, arabamı çektiler mi, biri bir şey yaptı mı diye düşünmüyorsunuz, kafanız rahat bir şekilde işinize bakabiliyorsunuz, ben bu yüzden İspark'ı devamlı tercih ediyorum.
  • Bursa'da da burbak var sağolsunlar 1 saat 5 lira aşan her saat 2.5 lira soyuyorlar resmen. Tek güzel yanı ilk 15 dk ücretsiz.

• bence de

dün bostancı iskeledeki dürümcüye girerken valeye arabayı 10 metre ileri parketmesi için 5₺ ödedim uyku tutmadı

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.