Şimdi Ara

İspark Parasını Ödemezsem .

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
1
Favori
8.162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar 5 dk önce arabadan bir şey almak için yanına gittim ve ispark yanıma geldi fakat ben çıkmıcam şimdi dedim 13 tl borcunuz var , akşama kadar ödeyin dedi . şimdi ben bu parayı vermezsem nolur , akşama kadar çıkmıcam gidip parayı mı ödeyim ? sonrada arabayı çekebilirler mi ?

• Hıcbırsey olmaz.ben arabayı ara sokaga bırakmıstım.arabayı almaya gıttıgımde ısparkcı geldı.elınde fıs ıle 5 tl ıstedı.meger sokagın basında tabela varmıs ben gormemısım.bır dakıka dıyıp arabaya bındım ,sonra basıp gıttım.1 sene sonrada arabayı sattım,borc vs,hıcbırsey cıkmıyor.
  • isparkın sitesinde park cezanızı plaka ile sorgulayabilirsiniz
  • Konuyu takipteyim
  • Biz devletimizin değnekçilerle mücadele etmesini bekliyoruz ama devletimiz değnekçiliği bizzat kendisi yapıyor . Yol kenarından İSPARK, ....PARK gibi isimlerle park parası alınmasına .
  • yol kenarina park tan niye para alinmasin? butun dunyada bu is boyledir para alinir.
    Hatta bazi ulkelerde aylik abonmani bile var. yol kenarina park etmek istiyorsan belirli aylik ucret oduyorsun her seferinde parkcilarla ugrasmiyorsun.

Milyon dolarlar donuyor bu iste, yakinda ispark ozellestirilecekmis yine bi AKP li daha zengin olacak yani...
  • Yapmayın halk bu kadar soyulmazki Park yeri göstersin araç içn zaten vergi veriyoruz park parası niye? Katlı otoparklar yapıp cüzzi ücretle sunsunlar. Aylık 30 tl gibi bütün caddeleri parsellemişler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hgs Borcu Nasıl Ödenir?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 13 lira ne parkıymış bu yerden ısıtmalı park mı?
  • Harbi Resmi Değnekçiler Ya Şerefsizler ... Yaklaşık 6 Ay Önce Hastaneye Yakın Bi Sokağa Arabayı 5 Dk Park Ettim Sigara Aldım Geldim Pendikte Sahil Tarafında Deniz Bank-Total Tarafına Giderken.Bilenler Vardır.5 Dk Gittim Geldm Diye Arabayı Çektiler.Bide 10 Tane Araba Var Bi Tek Benm ARabayı Çekmişti Irzı Kırık Sütü Bozuk Şerefsizin Fırlattığı.Ded,m 5 Dk Gittim Geldm Falan Adam Dedi Sakat Yer Ambulans Yolu Falan.Orası Şimdi İspark Ücretli Park Yeri.Nasıl Bi Ülkede Yaşıyoruz Ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi r0x -- 28 Kasım 2011; 17:05:17 >
  • Pendiğin içinde olanlar büyük sıkıntı heryer ispark arkadaş.Bizim arkadaş hergün para ödüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sefau571

Pendiğin içinde olanlar büyük sıkıntı heryer ispark arkadaş.Bizim arkadaş hergün para ödüyor.

Aynen Öyle.Bildiğim 3-5 Yer Var Sadece Oraya Bırakabiliriyorum Yada Pendik Sahilde Marina Var Oranın Beleş Otoparkına.
  • quote:

Orijinalden alıntı: r0x

quote:

Orijinalden alıntı: sefau571

Pendiğin içinde olanlar büyük sıkıntı heryer ispark arkadaş.Bizim arkadaş hergün para ödüyor.

Aynen Öyle.Bildiğim 3-5 Yer Var Sadece Oraya Bırakabiliriyorum Yada Pendik Sahilde Marina Var Oranın Beleş Otoparkına.

Her gün park parası böyle bir mantık yok arkadaş.
  • İstanbulda yaşamak akıl karı değil trafiği ayrı ders yaşaması ayrı dert park yeri ayrı dert.
  • Bu park parası olayını bir partiye yükleyemiyorum. Genelde muhalefet partilerinin yönettiği semtlerde de oluyor. Ama istanbul büyükşehir belediyesi bu işi abarttı. Yani ülkenin zihniyeti gittikçe yolmaya odaklanıyor. yakında cepteki paraları boşaltıcam yetmediyse meydanda sıyırıcam yani. gelsinler bir de anladınız siz onu.

benzini mazotu bir dert. parketmesi bir dert. herşeyi dert
  • quote:

Orijinalden alıntı: barisozyurt

Biz devletimizin değnekçilerle mücadele etmesini bekliyoruz ama devletimiz değnekçiliği bizzat kendisi yapıyor . Yol kenarından İSPARK, ....PARK gibi isimlerle park parası alınmasına .

Londra'da şehrin içine özel aracınızla girmek ücretli imiş. Parketmeyi geçtim. Şehre giriş ücretli. Halimize şükür bence.
  • yakıta vergi,aracı alırken vergi yetmezmiş gibi 6 ayda 1 vergi ama yine yetmez bir de park parası. Bu nasıl iştir. yazın kırşehir de gördüm belediye kaldırmış park olayını.. o kadar rahttım ki. sonra malatya ya geldim yine aynı işkence her yer paralı. Yanlış hatırlamıyorsam bu işe bir dava açılmıştı sanki
  • tavuk konumundayız sokak başına yazıyorlar bu sokakta tavuk yolunur girersen senide yolarlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: topaz42

quote:

Biz devletimizin değnekçilerle mücadele etmesini bekliyoruz ama devletimiz değnekçiliği bizzat kendisi yapıyor . Yol kenarından İSPARK, ....PARK gibi isimlerle park parası alınmasına .

Londra'da şehrin içine özel aracınızla girmek ücretli imiş. Parketmeyi geçtim. Şehre giriş ücretli. Halimize şükür bence.

Onlar vatanasi soymak icin degil;

toplu tasimayi tesvik ederek ekonomi saglamak, dolayisiyla Karbon salinimini dusurmek ve ekonomi saglamak amaciyla yapiyorlar. Ayrica sehir merkezi trafigi rahatlamis oluyor.

Sehir merkezine geleceksen otobusle gel. Bizi germe diyor adamlar. Keske bizim kizilay'a da uygulansa.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Atmosphere

quote:

quote:

toplu tasimayi tesvik ederek ekonomi saglamak, dolayisiyla Karbon salinimini dusurmek ve ekonomi saglamak amaciyla yapiyorlar. Ayrica sehir merkezi trafigi rahatlamis oluyor.

Sehir merkezine geleceksen otobusle gel. Bizi germe diyor adamlar. Keske bizim kizilay'a da uygulansa.

O zaman da Kızılay'a araba sokmuyorlar diye konu açılır burada. mesela benim arkadaşlarım var. Şirinevler'e mümkün olduğunca kendi arabalarıyla gitmiyorlar. Toplu taşıma araçlarına biniyorlar. Bir tanesine arabanla git dedim. İsparkçılar var dedi.

Bu da bir teşvik değil midir?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Atmosphere

quote:

quote:

O zaman da Kızılay'a araba sokmuyorlar diye konu açılır burada. mesela benim arkadaşlarım var. Şirinevler'e mümkün olduğunca kendi arabalarıyla gitmiyorlar. Toplu taşıma araçlarına biniyorlar. Bir tanesine arabanla git dedim. İsparkçılar var dedi.

Bu da bir teşvik değil midir?

Burada amac baska. Bunu hepimiz biliyoruz degil mi? :))

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.