Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

İsrail'in Hamas saldırısına geç tepki vermesinden Huawei sorumlu tutuluyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
64
Cevap
0
Favori
3.956
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • abd almanya başbakanı fransa başbakanını dinledikten sonra gerisini sen düşün.kendileri dinleyebiliyorken adamları maıl sahibi bilgi sahibi ettiler,halada etmeye devam ediyorlar.para almak varken gidip ambargo koyarsan adam da üretir anlamışlardır hatalarını.ambargo yapılmasaydı huawei şimdi apple 2 sırada olacaktı tlf da apple zarar etmesin diye adamları mal sahibi yaptılar ve şu an bağımsız bir şekilde dinleyemiyorlarda.

• Yerel üretimin gerekli sebeplerinden birisi. Outsourcing yaparken kritik birimleri yapmazsın ama gel ki bir ülkeden anti-balistik silo başkasından uzun dalga kriptolama bir başkasından da network altyapısı hizmetlerini alarak kendini görünürde savunursun fakat arka tarafını hiç incelemeden bunlara devam etmek savaşa girmeden ayağına sıkmış olursun ki bizde öyleyiz yavaş yavaş yerelde üretim yapma devam ediyor KVKK ile süreci sıkılaştırmaya çalışıyoruz. Bakalım neler bizleri bekleyecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AssetGroup -- 10 Ekim 2023; 00:53:33 >
  • Mr. Jingles kullanıcısına yanıt

biliyorum, ben aksini mi söyledim. istediklerinde istihbarata da satacakları bir ürün değil misin

• smart1978 kullanıcısına yanıt

Neyin kuklası?Cin Devletinin mi?

Bu mantıkla gidiyorsak ABD Sirketleri kimim kuklası?

Huawai Telefon kullanıyorum.Bireysel kullanıcıyım.Kukla mukla ...Birsey iddia ediyorsan gerekcesini de acıkla?

Amerika ve israil gibi azılı ik terör devletine karşı huawei çok daha masum kalıyor.. ülkemizin kendi altyapısını kurması tabiki en önemlisi ama amerikanın tekelinde kalmaktansa çini tercih ederim😏 bu arada Amerika da israilde terör devletidir ve bütün canlılarıyla birlikte yok edilmelidir!

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Huawei kesinlikle iyidir. Biraz da açık kaynak hususuna dikkat etseler düşünmeden alırım.

• huso kullanıcısına yanıt

Kendin arastir bul daha etkili olur kendin icin ... Yok oyle armut pis agzima dus. Agzina dikkat et baska seyler dusmesin ...

• Perceptron kullanıcısına yanıt
    çinliler

Ben sana duzgun cevap veriyorum.Usluba bak.Verme bana cevap falan...

• 3erkay98 3 kullanıcısına yanıt
    Teröristin hangi devlet olduğunu tüm Dünya biliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sdbz -- 10 Ekim 2023; 10:54:38 >
  • ENTÜRKTEYNMENT E kullanıcısına yanıt

Buntur seyler turlu turlusuu vardir ve olagandir ...

Arabin biri vefat etti diye Turk Bayraklarini yariya gondere ceken kimlerdir acep ?

• Apple zararları artıyor... HUWEI yasağının sebebidir...

• cinliler işini iyi bilir ! :)

• Perceptron kullanıcısına yanıt
    araplardan iyidirler...

• sdbz kullanıcısına yanıt
    filistin terör ülkesidir...

• Çin giderek daha tehlikeli olmaya başladı , bu olayların olma sebebi Ortadoğu'da Çin ve Rusya hakimiyetini kırmak için

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • neoti06 N kullanıcısına yanıt
    Çinin egemen oldugu dünyada daha mutlu olacagını mı sanıyorsun :D Adamlar kendi insanlarını pirinç tarlalarında karın tokluguna çalıştırıyor. Uygur Türklerine ne yaptıkları ortada. ABD ve AB iyi kötü işleyen hukuk sistemi var. Magdur oldugun zaman sesini çıkarırsın ama İran Rusya Çin K.Kore gibi ülkelerde sesini çıkarırsan camdan düşersin :)

• Ucuza telefon versinler de isterse Uganda dinlesin. Çin dinlemesiyle ABD dinlemesi arasında benim için bir fark yok.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.