|
Bildirim
Demek oluyor ki apple, samsung vs kullanıyorsan tüm bilgilerimiz direkt cia ve mossadın elinde. Ama huawei kullanıyorsak direkt çinin elinde. Bundan sonra artık kim kimi düşman beller ise onun karşıtı telefon alacak.
Ama bu bilgi doğru ise dünya da huawei satışları patlar |
Huawei cihazları satın almayı ben de düşünüyordum açıkcası.Bu haberle daha da çok düşünüyorum satın almayı.
|
Google, Huawei'yi yasaklayarak kendi ayağına sıktı. Adamlar kendi servislerini kullanıyor artık. Tabii güvende olduğumuz anlamına gelmiyor. ABD alacağına bu sefer Çin istihbaharatına geçiyor bilgiler.
|
sadece o sebeple mi kullanıyor veriler. seni bir ürüne dönüştürüyorlar.
|
Çinin egemen oldugu dünyada daha mutlu olacagını mı sanıyorsun :D Adamlar kendi insanlarını pirinç tarlalarında karın tokluguna çalıştırıyor. Uygur Türklerine ne yaptıkları ortada. ABD ve AB iyi kötü işleyen hukuk sistemi var. Magdur oldugun zaman sesini çıkarırsın ama İran Rusya Çin K.Kore gibi ülkelerde sesini çıkarırsan camdan düşersin :)
|
Neyin kuklası?Cin Devletinin mi? Bu mantıkla gidiyorsak ABD Sirketleri kimim kuklası? Huawai Telefon kullanıyorum.Bireysel kullanıcıyım.Kukla mukla ...Birsey iddia ediyorsan gerekcesini de acıkla? |
Amerika ve israil gibi azılı ik terör devletine karşı huawei çok daha masum kalıyor.. ülkemizin kendi altyapısını kurması tabiki en önemlisi ama amerikanın tekelinde kalmaktansa çini tercih ederim😏 bu arada Amerika da israilde terör devletidir ve bütün canlılarıyla birlikte yok edilmelidir!
|
Seni ürüne dönüştüren istihbarat servisleri değil. Facebook, Instagram, YouTube, Twitter gibi kişisel bilgilerin ve aramaların üzerinden profiline uygun reklamlar sunan ve bunun üzerinden gelir elde eden sosyal merciler.
|
Cici Abd ve Batı kötü Çin. yersen Bıraksınlar bu işleri Huwaei network cihazları, storage telefon vb .her şeyde bir adım öne geçer diye akılları gidiyor. Piyasa ve bilgi hırsızlıkları elden gidiyor tabi |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F51993B3C -- 9 Ekim 2023; 19:46:24 > |
|
|
|
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Sorumlu tutuluyor diyince ben de İsrail suçladı falan sandım, rasgele Çinli bir twitter kullanıcısı Huawei'yi övmüş, onlar da reklamını yapıyor işte fırsattan istifade. |
|
Verilerinizi Çinliler mi dikizlesin Batılılar mı, make your choose? |