|
Bildirim
Bence, Android alınmalı Google'ın elinden. Linux Foundation veya onun gibi bir vakıf/kurum bakmalı bundan sonra. Her ne kadar az olsada mevcut kapalı kaynak kısımlarıda açık kaynak olmalı.
|
chrome ve android ucretsiz urunler miymis ? Ucretsiz kisvesi altinda insanlarin datalarini toplayarak kazandiklari para bu adi gecen iki urunu parayla satip kazanacaklari paranin kat kat fazlasi. Sanan da pazarda chrome ile ayni kalitede acik kaynak browser yok sanacak. Android'de yersen acik kaynak. Google madem cok biliyordu, cok buyuk firmaydi kernel'i de linux'den almasaydi, kendileri yazsaydi. java kullanmayip kendileri dil cikartsalardi, cok ovdukleri go'yu kullansalardi telefonlarinda. Sanki kendileri hicbirsey almamislar acik kaynak ekosisteminden, sadece kendileri birseyler vermisler gibi yorum yapmis herifler. yatacak yeriniz yok hicbirinizin
|
Bi ABD yönetimine bak. Bir de bizim yönetim denilen CAHİLLER ordusuna bak. Bilmem ne şirketlerine vergi affıyla ekonomiyi uçuruyor makarna /kömür zihniyeti. Atatürk'ü çekemiyorlar ya. Atamızın zekasının 10da biri yok bu MALLARDA. Tarım geçmiş olsun, Sınır Güvenliği, ülke bütünlüğü, üretim planlaması geçmiş olsun. Ekonomi hikaye. Diyanet... O diyanetin başında duran zeka küpüne para ver mercedes alır hayırişi yapacağına. Memlekete tarikatlara peşkeş çekme desen var, mafya zaten devletin kendisi. Sedat Peker bunlardan daha adil ve insani yönetmezse başka bir şey bilmiyorum. Tarımın başına ANGUS koyun daha faydası olur. Adaletine tükürdüğümün bakanlığı zaten ne siye yarıyor muamma. Şu an devlet karar kademesinde kim varsa imha etme imkanım olsa keşke
+ İsmet + Efendim Paşam + Bunları asmayı unutmuşuz... |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi symbiat -- 9 Ekim 2024; 18:11:53 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr.Perga -- 9 Ekim 2024; 17:49:22 > |
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
İkiyüzlülüğe bak! Bazı sonuçlar "DMCA nedeni ile gösterilmiyor olayı" gugiln tercihi sanki. Tamam gugil tekel ve avantaj sağlıyor kendine... Bu yılın başında dava şekillenmeye başlamıştı. Ama abede dön de bi kendine bak! Warner ile Universal'ın kölesi. |