OLUM BU KADAR GAMSIZ OLMAYIN TEPKİNİZİ KOYUN ZAMANA GENÇLİĞİ ÖLMÜŞ. SİZİN YÜZÜNÜZDEN KAFAMI DUVARLARA VURUYOM.
savaş karışıtı falan değilim ülkeler sawaşabilir biri diğerini işgal de edebilir burda haklı veya haksız olması benim için önemli değil fakat savaşmak da işgal etmek de insanca olması lazım bunlar çoluk çocuk demeden herkesi öldürüyolar kim bilir ülkeyi komple işgale girseler daha ne gibi rezillikler yapacaklar örnek:filistin
KOYUN GİBİ GENÇLERE
Yanlış yere açılmış güzel bir konu hadi hayır diyelimmmmm
1000 oy gelio benden :D tum okula yolladim
bu topici acan arkadasimiza da tesekrler
quote:
Orjinalden alıntı: _DefeatMe_
Aslında çok salakça bişey olmuş. İsrail saldırılarında haklımı diye? Böyle bir anket düzenlenin aklından şüphe etmek gerekir. Sonuçta yapacak bişey yok, sadece oturup o masum insanların ölüm haberlerini izlemekten başka. Adamlar sözde dünyanın süper güçü olan A.B.D yi arkalarına almışlar. A.B.D' de bir Yahudi topluğu "İT İT'İ ISSIRIRMI ISMIRMAZ HESABI" ama bu böyle devam edemez. Hala A.B.D' nin kıçını yıkayan tüm siyasetçilere kocaman bir . Aldolf HİTLER işini tam olarak biterememiş bence elinde fırsat varken dini kitaplarda bile lanetlenmiş bir ırk olan Yahudileri temizlemeliymiş.
Bugün A.B.D nin desteğini alarak Filistine saldırı yapan Yahudilerin yaptıklarını , Yarın öbür gün başka devletlerden güç alarak Kürtlerin bize yapmayacaklarını kim garanti edebilir. Fcuk Jew's Kurdish and Arabian
sonuna kadar sana katılıyorum
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme