Şimdi Ara

İsrail saldırılarında haklı mı diye soruyor.[anket]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
1.239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    İsrail saldırılarında haklı mı diye soruyor. İsrailliler bu anketi %70 evete getirmeyi başarmışlar. Ama bizi hesaba katmamış olmalılar. Yapmanız gereken İsrail haksız diyorsanız linki tıklayın. NO'yu seçin VOTE NOW'a tıklayın.

>Haydi tarafınızı gösterin.

http://www.sky.com/skynews/polls/displayresults/1,,91153-1003515,00.htm

Ve bu mesajı dağıtınız.

Yorum Yok İsterseniz yazın ....

• 1 den fazla oy veriliyo ben sabaha kadar veririm
    edit:sayılmıyo galiba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tamacti Jun -- 9 Ağustos 2006; 20:52:25 >
  • Bu bölüme verilmicek bi topic yada gereksiz değil ama yerli yerinde olmayan fakat güzel bir topic
  • quote:

Orjinalden alıntı: 4You

1 den fazla oy veriliyo ben sabaha kadar veririm

modem resetlersen olur
    ama herseferinde modem resetlemek zor olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: ThELaDyPrİeSt

Bu bölüme verilmicek bi topic yada gereksiz değil ama yerli yerinde olmayan fakat güzel bir topic

malum en çok online sayısı burda
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ying_Yang

quote:

Orjinalden alıntı: 4You

1 den fazla oy veriliyo ben sabaha kadar veririm

modem resetlersen olur
    ama herseferinde modem resetlemek zor olur

evet bari her açtığımızda atarız bi tane

• Aslında çok salakça bişey olmuş. İsrail saldırılarında haklımı diye? Böyle bir anket düzenlenin aklından şüphe etmek gerekir. Sonuçta yapacak bişey yok, sadece oturup o masum insanların ölüm haberlerini izlemekten başka. Adamlar sözde dünyanın süper güçü olan A.B.D yi arkalarına almışlar. A.B.D' de bir Yahudi topluğu "İT İT'İ ISSIRIRMI ISMIRMAZ HESABI" ama bu böyle devam edemez. Hala A.B.D' nin kıçını yıkayan tüm siyasetçilere kocaman bir .
    Aldolf HİTLER işini tam olarak biterememiş bence elinde fırsat varken dini kitaplarda bile lanetlenmiş bir ırk olan Yahudileri temizlemeliymiş.

Bugün A.B.D nin desteğini alarak Filistine saldırı yapan Yahudilerin yaptıklarını , Yarın öbür gün başka devletlerden güç alarak Kürtlerin bize yapmayacaklarını kim garanti edebilir.
    Fcuk Jew's Kurdish and Arabian

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tekseker -- 9 Ağustos 2006; 21:08:39 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • topicin yerine gereksiz demeyin en çok ilgi çeken yer burası
  • o.O 3,200 oy ne zaman attınız gurur duyuyorum türk milleti ile
  • quote:

Orjinalden alıntı: Deltalone_Tr

o.O 3,200 oy ne zaman attınız gurur duyuyorum türk milleti ile

Bunu sağlayan sensin kendinle gurur duymalısın[Tabi türk milleti ile gurur duymama anlamında söylemeddim]
  • 68.76ya indirdik
  • bunu msndeki bütün arkadaşlarınıza gönderin yayalım bunu
  • bende dağıtıyorum çok sinir oldum hakketten gavurlara

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Night Eagle -- 9 Ağustos 2006; 22:03:04 >
  • dünyanın bir kısmı israillilerin hepsi .......... olmuş.
  • err olm onnar cok bilincli ama adamlar sawasa lübnana gitmeden önce sperm bankalarına falan amerikada donmul sperm bırakıolar ws ayrıca okuma yasma bilmeeni dahi isaraile yardım gönderio istanbulda bi market eniştee sahibi denk gelmiş adam bi dergi almış eniştete sormuş bu ne die adam ben okuma yasma bilmiom ama bunun geliri israile gidio demiş ah bu bilinc bi bisdede olsa
  • ırkcılık yok ırka kana göre insan ayrımı yok iyi insan var kötü insan var israilin basındaki dktatör yöneticlern ayıbını tüm bi millete aktarma doru deil söle dsunun sizde trkiede deilde israilde doablrdnz
  • allah belasını versın bu yahudılerın
  • Hayat pc baçında toz pembe değil mi? Irkçılık yok demek koaly olsa gerek.Eminin ki seninde yakınlarına saldırsalar annene kız kardeşime tecavüz etseler bakalım ne diyecektin. Kundaktaki bebeklere bomba yağarken , adamlar coçuklarına bile aşılıyolar İsrailin attığı bombalar üzerine resim çizdiriyolar. Irkçılık yoktur demek yanlış bence.Madem ırkçılık yokta dünya "TÜRK" kelimesini duyduğunda bizi dışlıyolar. Dünya göründüğü kadar masum değil okullarda öğretildiği gibi tüm dünya kardeştir gibi laflar tamamen faso fiso. Gözünüzü açın
    quote:

Orjinalden alıntı: baphome#8224;

ırkcılık yok ırka kana göre insan ayrımı yok iyi insan var kötü insan var israilin basındaki dktatör yöneticlern ayıbını tüm bi millete aktarma doru deil söle dsunun sizde trkiede deilde israilde doablrdnz

• evet Verdim :)
  • Herşeyi boşverinde Türkiyenin bu sessiz tutmu nie orda ölenler kardeşlerimiz değil mi ?
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.