Annem babam bide ben, gece vakti üzeri köyden evimize doğru gidiyorduk, kırmızı ışık yandı, iki tane motorsikletli yaya yolunda durdu, babamda ayar oldu zaten şuna bak ya yaya yolunda durdular dedi neyse yeşil ışık yandı bunlar gaza basmadılar babamda korna çal dedi bende çaldım ama fazla öttürmedim sadece bi basıp bıraktım, öndeki motorsikletliden bi tanesi kafasını çevirdi bize doğru ama bize baktığını anlamadım zira kafasında kask vardı ve camı siyahtı ama motorsikletlerinden indi ikiside bizim arabaya doğru, camı aç gibisinden el hareketi yaptılar, babamda gidin gibisinden el hareketi yaptı gitmediler ve hemen ardından ikiside bıçak çekti, annem telaşlanarak çantasından telefonunu aramaya başladı, polisi arıyacaktı büyük ihtimalle, babamda eski asker olduğu için "Kırıkkale" isimli, 7.65mm çapında bir tabancası vardır ve arabanın torpido gözünde durur, babam hemen tabancasını aldı, doğrultmadı sadece gösterdi her ikisinede, bu sefer bi tanesi motorsikletine doğru koştu, ve motorsikletinin arka küçük bagajını açtı, tahminimce oda silah çıkaracaktı, babam bas bas dedi ve bende hemen gaza yüklendim ve az ileride kaldırıma çıktım, gelirler diye bekledim ama gelmediler, çekici çağırıp evimize gittik ve birşey farkettim, birinin ceketinin arkasında "Abdülhey" diğerinde ise "Güllü erhan" yazıyordu, sanırım Polat alemdarın adamları idi bunlar, iki gün önce yaşandı bu olay, şuan arabayla sokağa çıkmaya korkuyorum, napıcaz bilmiyorum. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Babam galiba Çete/Mafya üyelerine silah çekti (Ciddi Konu!)
-
-
yeter csb yazyorsun kaç gündür
inanmıyor kimse
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-89183934Byeter csb yazyorsun kaç gündür
inanmıyor kimse
Bana ait bir CSB'de değil ayrıca
"Davy Jones" nickli arkadaşımızın, "8 Ağustos 2016" Tarihinde yazdığı bir CSB
fakat bu arkadaşımız yazdıklarını silmişti, ben tekrar yazdım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
bari mercan dedeyi çağırsaydın
-
quote:
Orijinalden alıntı: apollo_17bari mercan dedeyi çağırsaydın
Nedir bu "mercan dede" olayı ya?
Hep duyarım forumda
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
çok belli
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-D67828229Nedir bu "mercan dede" olayı ya?
Hep duyarım forumda
Alıntıları GösterOooo sen acemisin yeğen. Allah bilir zindanı da bilmiyorsundur şimdi
-
quote:
Orijinalden alıntı: apollo_17Oooo sen acemisin yeğen. Allah bilir zindanı da bilmiyorsundur şimdi
Alıntıları GösterTek bildiğim kavram = "CSB"
Hocam, başkada bildiğim bi kavram yok
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Ulan boşuna 1 dakikam gitti. Keşke şurada sövebilsem
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-D67828229Tek bildiğim kavram = "CSB"
Hocam, başkada bildiğim bi kavram yok
Alıntıları GösterBen çok eskiyim burada. 5 sene öncesine kadar neler dönüyordu konu dışında. Hele ki 2009-2014 arası efsaneydi.
Boş zamanlarında buraya bir göz at
https://forum.donanimhaber.com/yaran-konular-konuya-destek-olalim--58997597
-
up
konu dışında bir başlıkta (Ciddi Konu) tarzı bir şey yazıyorsa %100 csb'dir, sapmaz. Ak saçlı csb okurları okumaya sondan başlar.
-
quote:
Orijinalden alıntı: MağaraAdamkonu dışında bir başlıkta (Ciddi Konu) tarzı bir şey yazıyorsa %100 csb'dir, sapmaz. Ak saçlı csb okurları okumaya sondan başlar.
vallahi bildiniz hocam.
Nerden farketim biliyor musun, baban kornaya bastı, sonra sen de bastın. Buradan iki arabanız olduğu sonucu çıkıyor, ayrı ayrı iki arabayla seyahat etmek saçma geldi.
-
Knk silah şifresini bilmiyomusun? Silah şifresini yazıp, hemen RPG yi alaydın ya eline awk
quote:
Orijinalden alıntı: Omisis046Nerden farketim biliyor musun, baban kornaya bastı, sonra sen de bastın. Buradan iki arabanız olduğu sonucu çıkıyor, ayrı ayrı iki arabayla seyahat etmek saçma geldi.
babam kornaya basmadı, dikkatli oku
babam korna bas dedi, bende bastım.
-
Zebani nerede? Onun için gelmiştim. -
quote:
Orijinalden alıntı: Astrian
Zebani nerede? Onun için gelmiştim.zebani yok Hocam bu CSB'de
-
Eksik bence. Eklenmesi gerekir.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
yeter csb yazyorsun kaç gündür inanmıyor kimse |
Benzer içerikler
- yağ bezesi yorumları
- kartınız zaman aşımı nedeniyle alıkonuldu ne demek
- word sayfa kopyalama
- türkiye"den yurtdışına hediye ne gönderilir
- baykuş eti yenir mi
- 5g nedir zararları
- suudi arabistan
- penis nakli
- çay emojisi
- google çizim yap
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X