Şimdi Ara

Israil turistik vizesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
257
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar. Kiz arkadasim londradan yanima mugla/ fethiyeye yerlesti.
    Londrada yasadigi zaman kendisinin en yakin arkadaslaridan biri israilli bir bayandi. Ve biz onu ziyaret etmek istiyoruz. Benim isim sezonluk yani kis aylarinda sigorta girisim gozukmuyor ama benim ustume motorum , tapu, banka hesap dokumlerim yeteri kdar bakiyesi olan. bundan dolayi bana yardimci olacaginiz yada onereceginiz herhangi bi tavsiye var mi? benim icin zor olur mu??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Son zamanlarda diplomatik ilerlemeler kaydedilse de İsrail hala vize konusunda zorlayan bir ülke. Ayrıca bu ülkeden vize alınması durumunda, pasaportuna bu vize işleneceği için asya ve afrika ülkelerine girişlerde sıkıntı yaşarsın. Avrupa ve Amerika sıkıntı yaratıyor mu onu tam bilemiyorum.
  • MAS00N M kullanıcısına yanıt
    Hocam, "pasaportuna bu vize işleneceği için Afrika ve Asya ülkelerine giderken sıkıntı yaşarsın" demişsiniz neden?

• quote:

Orijinalden alıntı: drofsyaf

Hocam, "pasaportuna bu vize işleneceği için Afrika ve Asya ülkelerine giderken sıkıntı yaşarsın" demişsiniz neden?

İsrail e giriş yapmış olan kişileri asya ve afrika ülkeleri çok zorluyor kapıda. Hatta direk almayan bir kaç ülke var hatırlayamadığım.

Ekleme: Tanıdığım bir arkadaşımdan bahsedeyim, Singapur a giden bir arkadaşım daha önce israil e gittiği için Singapur'da saatlerce havalimanında bekletilip sorgu sual edildikten sonra "deport" edildi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MAS00N -- 29 Aralık 2016; 0:19:22 >
    Çok ilginç ilk defa duyuyorum hocam, bütün ülkeler nefret ediyor herhalde bunlardan? Teşekkürler👍.

• quote:

Orijinalden alıntı: drofsyaf

Çok ilginç ilk defa duyuyorum hocam, bütün ülkeler nefret ediyor herhalde bunlardan? Teşekkürler&#128077;.

Aynen, gittikleri yerlerde huzursuzluğa neden oluyor galiba, direk ajan muamelesi yapılıyor
    dünyayı yonetıyoruz olsun o kadar ;)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.