Şimdi Ara

İsrail ve Filistin savaşı: Yapay zeka dezenformasyonu endişe yaratıyor, işte örnekler! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    İsrailde bebekler hariç sivil diye birşey yok! Önce bunu öğren!

• nForcer N kullanıcısına yanıt
    bak seen devletin uzlaşmaz tutumu neden olmuş he! Bütün projeleri durdurun anırmalarına devlet "tamam efendim emredersiniz" diyecekti he! az bile yaptı devlet! ben olsaydım şimdi hepsi bir hendekte kurtçuklara yemdi!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mion -- 31 Ekim 2023; 13:24:10 >
  • Mion kullanıcısına yanıt

O ne demek hocam? Konser alanında öldürülenler sivil değil miydi? Kadını çırılçıplak soyup şehirde tur attılar. Bu neydi, açıklar mısın lütfen?

• CWaRRioR kullanıcısına yanıt

Konser alanındakileri israil polisi katletti, kadın zaten öyle giyinikti şehir turu attırmadılar hastaneye götürdüler kadının annesi açıkladı. gündemden bir ay kadar gerisiniz.

Evet, tekbirlerle ayaklarının altında çırılçıplak hastaneye (!) götürüyorlar gerçekten. Çok yardımseverler, maşallah.

480 kişi ölmüş, 3200 kişi yaralanmış. Üzerine bir de böyle mide bulandırıcı resimler, videolar var. İddianıza kaynak belirtmenizi bekliyorum, aksi halde yorum yapmayın.

İsrail ve Filistin savaşı: Yapay zeka dezenformasyonu endişe yaratıyor, işte örnekler!

İsrail ve Filistin savaşı: Yapay zeka dezenformasyonu endişe yaratıyor, işte örnekler!

• önce sen bu resimleri aldığın israil medyasını kaynak göster İsrail ve Filistin savaşı: Yapay zeka dezenformasyonu endişe yaratıyor, işte örnekler! 

https://www.wsj.com/video/mother-of-shani-louk-says-daughter-still-alive-and-in-critical-condition/38B05393-8091-4CF2-8160-0F0B261F7469

Bu arada Fakru Zaruret içinde kıvranan insanların dibinde alay edercesine dans edip her türlü rezilliği yapan "organizmaları" insan olarak sınıflandırıyorsan yuh sana!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mion -- 31 Ekim 2023; 17:13:1 >

the guardian
    Family of Shani Louk, woman Hamas took to Gaza, confirm she was killed
    https://www.theguardian.com/world/2023/oct/30/family-of-shani-louk-who-was-caught-up-in-hamas-rampage-confirm-she-is-dead

https://www.dailymail.co.uk/news/article-12688801/Shani-Louk-decapitated-Hamas-Heartbreak-family-hoped-miracle-Israeli-president-reveals-sadistic-animals-murdered-young-festivalgoer-skull-found.html

Yahu senin mantığınla Filistin'de de zulüm görürken sevişip çocuk yapıyolar. İnsan mı bunlar... Ben söylim, insanlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CWaRRioR -- 31 Ekim 2023; 17:58:57 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• CWaRRioR kullanıcısına yanıt

Kim çocuk yapıyor? Siyonistler mi? Onlar insan değil zaten. Dünyanın başına bela kanser organizmalar.

Herkes yapıyor dostum. Çocuk yapmak gibi eğlenmek de insani birşey. Bu yüzden kimseyi yargılayamazsın.

Kaldı ki öyle ya da böyle iki tarafta da siviller öldürüldü. Bir taraftaki sivil de diğer taraftakiler bostan korkuluğu mu? Mesrulastirmanin anlamı yok.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.