|
İsrail ve Filistin savaşı: Yapay zeka dezenformasyonu endişe yaratıyor, işte örnekler! (2. sayfa)
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
bak seen devletin uzlaşmaz tutumu neden olmuş he! Bütün projeleri durdurun anırmalarına devlet "tamam efendim emredersiniz" diyecekti he! az bile yaptı devlet! ben olsaydım şimdi hepsi bir hendekte kurtçuklara yemdi!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mion -- 31 Ekim 2023; 13:24:10 >
-
O ne demek hocam? Konser alanında öldürülenler sivil değil miydi? Kadını çırılçıplak soyup şehirde tur attılar. Bu neydi, açıklar mısın lütfen?
-
Konser alanındakileri israil polisi katletti, kadın zaten öyle giyinikti şehir turu attırmadılar hastaneye götürdüler kadının annesi açıkladı. gündemden bir ay kadar gerisiniz.
-
-
önce sen bu resimleri aldığın israil medyasını kaynak göster
Bu arada Fakru Zaruret içinde kıvranan insanların dibinde alay edercesine dans edip her türlü rezilliği yapan "organizmaları" insan olarak sınıflandırıyorsan yuh sana!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mion -- 31 Ekim 2023; 17:13:1 >
-
the guardian
Family of Shani Louk, woman Hamas took to Gaza, confirm she was killedhttps://www.theguardian.com/world/2023/oct/30/family-of-shani-louk-who-was-caught-up-in-hamas-rampage-confirm-she-is-dead
https://www.dailymail.co.uk/news/article-12688801/Shani-Louk-decapitated-Hamas-Heartbreak-family-hoped-miracle-Israeli-president-reveals-sadistic-animals-murdered-young-festivalgoer-skull-found.html
Yahu senin mantığınla Filistin'de de zulüm görürken sevişip çocuk yapıyolar. İnsan mı bunlar... Ben söylim, insanlar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CWaRRioR -- 31 Ekim 2023; 17:58:57 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Kim çocuk yapıyor? Siyonistler mi? Onlar insan değil zaten. Dünyanın başına bela kanser organizmalar.
-
Herkes yapıyor dostum. Çocuk yapmak gibi eğlenmek de insani birşey. Bu yüzden kimseyi yargılayamazsın.
Kaldı ki öyle ya da böyle iki tarafta da siviller öldürüldü. Bir taraftaki sivil de diğer taraftakiler bostan korkuluğu mu? Mesrulastirmanin anlamı yok.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X