Israil ile zaten müttefiğiz Amerikadan dolayı. Sadece içeride ki sağcıların gazını alıyor siyasetçiler. Şurda mart ayına kadar ticaret de devam ediyordu ama seçimi kaybedince iktidar baktı sağcıların gazını alamamışız oylar yeniden refaha gitti ticareti kestiler tam kestiler mi bilmiyorum. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vict0ry -- 1 Ağustos 2024; 0:11:10 > |
İsraille müttefik olmak vs Filistinle müttefik olmak (3. sayfa)
-
-
kürdistanın baş destekçisiyle mi? siz para için onuda verirsiniz tabi.
forumda zenginin hayat kadını olmuyor tabi.
-
türkiye sözde müslüman ülkedir
-
Filistin birşeye yaramaz. Zaten fakir ve kendine hayrı yok.
Filistin diye bir devlet nasıl oluyor onu da anlamadım. 3 kere büyük savaş oldu araplar hep kaybetti. Koskoca mısır devleti israili tanıdı. Barış imzalandı. Filistin denen yer mısır ve ürdün toprağıyken filistinliler kim ki? Ayrı bir ülke ve halk değil. Oralar artık israil olmuş. Savaşıp alınamıyorsa nasıl alınıyor onu da merak ettim.
-
Bunu Türklerin kabul etmesi birşeyi değiştirmez önemli olan dünyakamuoyunun ne düşündüğü, Hamas sivil öldüren bir örgüt dünyanın gözünde, ondan dolayı İsrail istediğini yapabiliyor. Filistinlileri radikal islamcılar kurtaramayacak. FKÖ yü israil bile tasfiye etmiş olabilir Gazze’den
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hayır,
abd-israil dini veya maddi bağlılığı sebebiyle,
sahibi oldukları kukla kuruluşları istedikleri şekilde yönlendiriyorlar.
Her ülkede onlardan da medya olduğu için, vatandaş yanlış yere inanıp,
"soykırım yapan asıl teröristin karşısındaki gruba terörist demeye cüret ediyor"
-
https://www.al-monitor.com/originals/2024/02/thousands-pay-respects-israels-supernova-festival-memorial#:~:text=The%20Supernova%20festival%20saw%20the,goers%20%2D%2D%20were%20taken%20hostage. Bu haber yalan mı, İsrail şeytan da Hamas melek mi
Ayıdan post, araptan dost olmaz.
-
2 devletli çözümü kabul etmeyen taraf İsrail değil Gazzle tarafı.
Hamas zaten hiçbir zaman 2 devletli çözümü kabul etmez. Hamas tasfiye edilmedikçe o iş zor.
Amerika'nın İsrail'i desteklememe gibi bir opsiyonu yok. Amerika İsrail'in toprak bütünlüğünü garantilemek zorunda.
Öyle bir şey olursa Amerika'daki Yahudiler göçertir Amerikan ekonomisini.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mechatengu -- 2 Ağustos 2024; 0:1:5 > -
Geçmişten günümüze neredeyse %100 her konuda israil haksızdır ve terör yanlısı devlettir,
evet o haberdeki olayda hamas haksız bence de.
Yaşın küçük olabilir ama anlaması zor olmayan konular bunlar ufaklık.
-
İlk İsrail’i Napolyon kurmaya çalıştığını, David ben gurion un İstanbul’da geçirdiği zamanı ve 1 . Dünya savaşında yahudilerin tutumunu, balfour deklarasyonunu ,herlz in siyonist kongresini, İngiliz mandası altında İsrail kurulma çabalarını, 6 gün savaşı ve Cemal Abdülnasır ın İsrail’e tutumu ve Suriye ile mısırın birleştiği dönemleri, yom kippur savaşını camp David anlaşması ve sonrasında Enver Sedat ın başına gelenleri , Arafat ı Filistin kurtuluş örgütü ve son olarak hamasın doğuşunu vs biliyorum ve araştırdım hemde çoğu Arap kaynağından ayrıca batı Şeria ve Gazze den arkadaşlarım var, Suriye’de çalınan Golan tepelerini gördüm.Savaş olmasaydı Suriye İsrail Mısır Libya Cezayir Tunus Fas gezisi yapacaktım . İsrail yayılmacı bir güç, ABD ve ab nin desteği ile mahallenin kabadayısı gibi geziyor ama o bölgedeki mezhep çatışması Lübnan’daki bölünmüşlük bunu kolaylaştırıyor, Hamas da İsrail e meşru zemin hazırlıyor. Araplar eskiden birşelip mücadele ederlerdi baas zamanında şimdi kimsenin umrunda değil filistin, hamasdan en çok kurtulmak isteyen Arap devletleri bence, ayrıca Osmanlı’nın gazze muharebelerini, Fahrettin paşanın hayatını, Kudüs ün neden savunulamadığı okumanızı öneririm.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Teröristle müttefik olmak vs teröristle müttefik olmak.
Bilemedim Orhan şıklar şaşırtmacalı gibi duruyor.
-
Ne zaman Türk oldunuz da 2000 yılı kendinize mal ediyorsunuz.20 yıllık iktidarınızın ve sizin yalamadığınız arap kalmadı kalkmış Türklük kelimesini ağzınıza alıyorsunuz.Müslüman birliği filan yoktur, araplar hiçbir daim Türk'e saygı duymadığı gibi müslüman'da saymamıştır.Türkler saygınlıklarnı kazanmak için ise kılıç kullanmıştır, buradan Timür'e, Sultan Selim'e, türk olmasa da töresini kabul eden Ögaday'a bir kez daha şükranlarımı sunarım.
Son 10-15 yıldır içinizdeki arap sevdasını öyle dikte ettiniz ki yeni gelecek jenarasyonlar'da istemsiz arap düşmanlığı baş gösterdi, belki de bu ülkeye yaptığınız en büyük ve tek iyilik bu olabilir.Şimdi kendinizi yırtıyorsunuz ortadoğu için ama halk inatla tepki göstermiyor, göstermedikçe daha da kuduruyorsunuz.Ha bu arada reisiniz şuana kadar ki filistin sevdası siz balıkları konsolide etmek ve yrp'ye oy kaçırtmamak olduğunu anlamamınız da sizin alıklığınız.
Arap arap diye ağlamanız için son 1-2 seneniz bol bol starbucks basın boşa harcamayın bu süreyi.
-
ALLAH DÜNYA HAYATINI GEÇİCİ HİKMETLE VE İNSANI İMTİHAN ETME DİLEĞİYLE VAR ETMİŞTİR
BU İMTİHAN ALANINDA KULVARDA KASITLI DÜŞMANLAR VAR ETMİŞTİR
BUNLARIN BAŞINDA HER GERÇEK TERÖRİST İŞİN AHLAKSIZLIĞIN İSYANIN ARKASINDA ŞEYTAN VARDIR
İNKAR EDENLER İSE ALLAH TARAFINDAN ONUN HÜKMÜYLE ŞEYTANA DOST EDİLİR ONLAR İNANANLARLA ONUN TELKİNİ İLE MÜCADELE EDER
MALINA CANINA TOPRAKLARINA KASDEDERLER İŞTE BU TERÖRİZMDİR
AMA ŞEYTANIN DAHA BÜYÜK BİR HEDEFİ VARDIR İNANANLARIN CANINDAN DEĞERLİ OLAN ŞEYİNE KASDETMEK
ONLARI ALLAHIN EN ÇOK GADAP KONULARINA SÜRÜKLEMEK YANİ DOSTLARI GİBİ AFFETMEYECEĞİNİ BİLDİRDİĞİ ŞİRK GÜNAHINA KÜFRE
YANİ DİNDEN DÖNDÜRMEK
DİNDEN DÖNDÜRMEK: ALLAHIN KAFİR DEDİĞİ BİR DURUMA SÜRÜKLEMEKTİR
İŞTE BU TERÖRİST BAŞININ EN BÜYÜK GALİBİYETİDİR
HAKKA ALLAHA TAPAN BİR MİLLET OLARAK ELBETTE İNANANLARIN VE ALLAHIN TARAFINDA OLACAĞIZ
ÇÜNKÜ MÜSLÜMANLAR TEK VÜCÜD GİBİDİR
ALLAHIN TARAFTARIDIR
BU BİZİMDE MÜCADELEMİZDİR
AYRICA MÜSLÜMAN OLMANIN SORUMLULUKLARI VARDIR
ALLAH DAHA NİÇİN SAVAŞMIYORSUNUZ DERKEN
İMANSIZ FİRAVUNUN HALKI GİBİ KİM GÜÇLÜ İSE ONDAN OLURUZ DERSENİZ ZATEN SİZLER EBEDİYETİ KAYBETMİŞ OLURSUNUZ
ALLAHIN KIRMIZI ÇİZGİLERİ VARDIR BU KONUDA
DÜNYAYI DİLER BUNU YAPARSANIZ GERÇEK YURDUNUZU CENNETİ KAYBEDER DÜNYADAN GENE ALLAHIN DİLEDİĞİ KADAR FAYDALANIRSINIZ
HRİSTİYAN VE YAHUDİLER ŞİRK KOŞMAKTADIRLAR ONLAR CENNETİ KAYBETMİŞLERDİR ALLAHI VE MÜMİNLERİ BIRAKIP ONLARI DOST EDİNEN ONLARDAN OLUR HÜKMÜ AÇIKTIR
ONLAR ŞEYTANIN TARAFTARLARIDIR
AMA BU ÜLKEDE ÖLDÜRÜLMEKTEN BETER YAPILMIŞTIR BU MİLLET
ÇÜNKÜ ALLAHIN KAFİR DEDİĞİ DURUMA ÇOKTAN SÜRÜKLENMİŞTİR
-
ne cahallar var israilin amacını görmezler.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X