< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
İsrailli Sivilin Cesedini Linç Eden Filistinliler (2. sayfa)
-
-
Filistin topraklarını satarken sana sormuşlar mı?
satılan toprak geri verilmez orası tamamen israilindir
-
bize ne filistinden arab ve yahudi ayni sey zaten.. biri digerinin modifiye versiyonu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 3 Ağustos 2024; 20:11:26 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
7 ekimin hesabı soruluyor sıkıntı etme otur oturduğun yerde kahveni yudumla arap değilsin sen boşver onları
-
arablara dusman olacagim diye, yahudi goyimi olmamak gerekir.. ben hem arab ve arabliga hem goyimlige karsiyim..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 3 Ağustos 2024; 20:14:39 >
filistinliler hamasa çemkirsinler hamas bir terör örgütüdür 7 ekim barbarlığının hesabı soruluyor hamas tavuk gibi saklanmasın çıksın mertçe savaşsın yoksa filistinlileri ölüme sebebiyet verir filistin açıkça haması reddetmedikçe bu savaş devam eder hamas en büyük hatayı 7 ekimde askeri unsurlara sadırmadı ama sivillere saldırmakla sebebiyet yarattı
sende lütfen hamasın yaptığını masum bularak israile kabahat bulmayın
hamas --sivil katliamı yaptı
israil-----sivil katliamı yaptı senin sıkıntın ne?
bu arada şunu asla unutma sivillere katliam yapan kuvayi milliye olamaz senin şunu sormanı isterdim hamas neden aptalca askeri hedefleri vurmadı sivilleri katliam yaptı kendi kazdığı kuyuya düştü demeniz gerekirdi demen gerekiyordu çok salakça aptalca olmuş
birde filistinliler öldürdükleri israillileri sokakta arabada vahşice şov yaparak bayram yaptılar sende gülücüklerin eksik olmadı şenlik edasıyla kutladınız ama israilliler asla filistinliler gibi yapmadı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dephyr -- 3 Ağustos 2024; 20:31:36 >
-
-
Bak bak akıllıya bak! Sadece Türk medyası "israil masum insanları katlediyor" diyormuş!!!
Yalanınızı algınızı yesinler sizin!!!
Sen kime diyorsun "terör sempatizanı" diye? Terör destekçisi medya arıyorsan, bol bol israil basınına bak!!!
Kendini çok mu akıllı sanıyorsun?
israil denen katil örgütün tüm yalanlarını başta duyarlı yahudiler bilirken, örgütün ruh hastası bi elemamı aklı sıra açık açık benim ülkeme ayar vermeye kalkarken, bu tiplerin ettiği laflara bak.
Cidden ne biçim insansınız siz?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugarb -- 3 Ağustos 2024; 21:10:42 >
Şaka mısınız siz ? İnsan öldü diye ben neden sevineyim. Ben orada ki o kadar Filistinin yok olamıyacağını ve sonuç olarak 2 devletli bir çözüm olması gerektiğini söylüyorum. İsrail sonradan gelip üstüne orada olanları kovmaya çalışıyor 1940 lardan beri buna sessiz kalıp İsrail Güzellemekten vaz geçin. 12 milyon Filistinlik var bölgede gazzede en az 2 milyon deniyor. Ve 10 aydır ambargo altında bombalanıyor bu insanlar.
Hamastan bana ne ayrıca. Benim derdin ölen masum siviller ve çocuklar. Hamas'ın Filistin'in hakkını hukukunu savunduğundan da şüpheliyim. ( Başka ülkelerin aklıyla hatta İsrail ajanları ile bile böyle saçma hareketler yapıyor olabilirler. 7 Ekim olaylarında halen mantığa oturmayan işler var. O gün özel bir gün ilk işgalin yıl dönümü ve sıfır güvenlik sıfır önlem asker polis yok etrafta ve uyaro gelmesine rağmen israil en ufak bir önlem almadığı biliniyor. Mısır flan uyarmış 1 hafta öncede bilgi geliyor bakın saldırı olacak diye ama genede EN UFAK BİR ÖNLEM YOK.
Ya şimdi düşünüyorumda mesela PKK nın kuruluş yıl dönümünde veya ilk saldırı yaptığı yılın döneminde gidip Irak Türkiye sınırında dağda sıfır güvenlik bir yerde festival verilir mi ! Ayrıca İsrail'in siviller yada rehinelerde umrunda değil. Hamas'ın aldığı rehinelerin çoğu İsrail saldırında öldü şimdiye kadar. Bir bahane uydurup orayı işgal ediyorlar sadece.
Bizim ülkede bazılarıda İsrail'e tek kelime etmeden İsrail Güzellemeye devam ediyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0zkanK. -- 3 Ağustos 2024; 21:55:53 >
-
İsrailliler oaraya sonradan gelme değil oranın gerçek sahipleri. Binlerce yıllık kutsal mekanları hala ayakta duruyor. Filistinlilerin ise dikili taşı yok, neden? Çünkü tarihte hiçbir zaman Filistin devleti olmamış. Osmanlı döneminde bile ne bir sancak var ne de beylik. Filistin kelimesi isim olarak Arap olmayan kadim Filistinlilere dayanıyor. Bugün kendilerine Filistinli denen halk Mısır-Ürdün kırması Araplardır.
Ayrıca Araplar İsraillilere her zaman kin ve nefret gütmüş, savaşlar başlatmıştır. İsrail her defasında sadece kendini savunmuştur. 7 Ekim olayları dahil. Irkçıfaşist ve Yahudi nefretinden gözü dönmüş insanı düşmanı yobazlar bu gerçekleri kabul etmek istemezler…birbirlerine mastürbasyon yapıp gaz vermek daha kolay gelir zira.
İsrail çiçek böcek değildir elbette ve yahudiler/israillilerin arasında da sıkıntılı birçok tip vardır ama hiç kimse durduk yere savaşmak istemez. İsrail ve halkının etrafı kendilerini soykırıma uğratmak isteyen milyonlarca Arap tarafından kuşatılmıştır ve halkının psikolojisi normal değildir..Böyle bir ülkeye 7 ekimdeki gibi bir saldırı yaparsanız sonucu ağır olur..ki zaten öyle de oldu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Şaka mısın ?
Sen bu mantıklar Türkleride anadolundan attırırsın hee. Oranın asıl sahibi İsrail he :D
Bana son kurulan Yahudi devletinin adını söyler misin o bölgede ki ?
Not: Biz 1 tane yahudide ölmesin diyoruz bunu anlayamıyon ki körlemesine saldırmaktan. 2 devletli çözümü kabul etmedikçe İsrail orada kan ve göz yaşı bitmeyecek 80 yıldır bitmediği gibi. Ama onlar aşırı sağ bakış ile saçma sapan hesalpara giriyorlar. 12 milyon Filistinli öle öle bitecek mi sanıyorsun sen ?= 15-20 yıla 2 ye 3 e katlayacaklar nufuslarını.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0zkanK. -- 3 Ağustos 2024; 22:45:41 > -
Güçlü olan haklıdır. Sen dünyayı ne sanıyorsun? Biz de üzerinde yaşadığımız toprakları başkalarından aldık. Kimisini savaşta yendik kimisini evlerinden yurtlarından sürdük. Kilisilerini camiye çevirdik, evlerine el koyduk vs.
Bunları yaparken de vicdan muhakemesi yapmadık çünkü devletler böyle şeyleri önemsemez. Günün birinde imkansız ama olursa işte Araplar İsrail’i bölgeden çıkarabilirlerse fairplay deyip çekiliriz.
O bir devlet değil. Haklı çıkacak bir yanıda yok 60 senedir katleden onun bunun terörist devleti mi haklı çıkıyor. Dön kendi insanligina bak.
İsrail bir devlettir, bu devleti ilk tanıyan müslüman çoğunluğa sahip ülke de Türkiye Cumhuriyetidir
-
Haklı olan güçlüdür diyemedikçe kan ve göz yaşı bitmeyecektir dünyada...
-
Ya yaşın 11-12 yada iq seviyen. Bu yazdıklarının başka bir açıklaması yok.
-
Şu israil severler ne kadar acınası ve komik durumdalar yahu. Adamlar geldiklerinden beri sürekli soykırım yapmış ama papağan gibi sürekli "ama 7 ekim, ama 7 ekim" diye ağlayıp duruyorlar. Sivil katliamının her türlüsünün Allah belasını versin ama israilin sayısız katliamını bir kenara bırakıp hamasın tek bir katliamı karşısında bütün Filistine kan kusturan, çocuk, kadın, yaşlı, sivil demeden katleden, cesetlerini köpeğe yediren, hayvanları dahi zevk için siper ile katledip çürümeye terk eden, sayısız tecavüz vakası olan, sayısız Filistinlinin evine çöken ve bulduğu her fırsatta sınır tanımadan kötülük yapan, savaş hukuku nedir tanımayan, onur ve şeref sahibi olmayan israili savunmak için nasıl bir karaktere sahip olmak gerekiyor acaba?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X