Şimdi Ara

ısrarla arıza kaydı tutmuyorlar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
706
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Galatas4ray

ttnet arıza kaydı tutmuyortık haberiniz olsun.

Ben bu sabah arıza kaydı bıraktım.Ama bu kadar rezil bir hizmet görmedim.Ping var vs. anlatıyorum, üstüne pingin ne olduğunu açıklıyorum.Hattımı güncellediğini ve arıza kaydı aldığını söylüyor.40 olan pingi 60'a çıkartıyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vnd3

quote:

Ben bu sabah arıza kaydı bıraktım.Ama bu kadar rezil bir hizmet görmedim.Ping var vs. anlatıyorum, üstüne pingin ne olduğunu açıklıyorum.Hattımı güncellediğini ve arıza kaydı aldığını söylüyor.40 olan pingi 60'a çıkartıyorlar.

Hizmet standardı anlattığınız gibi malesef.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Biraz açar mısınız ?
  • 2 hafta önce aradım hız için kaydı aldım dedi 15 dk sonra tekrar aradıgımda arıza kaydınız yapılmamıs dedi yapıyorum dedi 3. Kez aradım 1 gün sonra sonuç aynı 2 haftadır arayan yok normalde 3 gün içinde arıyordular ordan bu kanıya vardım.

• hızını test et sitesinde hızımı ölçüyorum pingim 43 hızım 7mbit upload 0.67 çıkıyor iyi mi arkadaşlar?ping bana yüksek gibi geldi
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheMakaveli

hızını test et sitesinde hızımı ölçüyorum pingim 43 hızım 7mbit upload 0.67 çıkıyor iyi mi arkadaşlar?ping bana yüksek gibi geldi

Şu saatlerde normal hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: XpressMusic34

quote:

Orijinalden alıntı: TheMakaveli

hızını test et sitesinde hızımı ölçüyorum pingim 43 hızım 7mbit upload 0.67 çıkıyor iyi mi arkadaşlar?ping bana yüksek gibi geldi

Şu saatlerde normal hocam.

mesela durgun saatler 38 anca :/
  • Malesef pingler için sağlayıcılar pek bişey yapamıyor , ancak 100 üzeri falan ping görüyorsanız müdürlüğe bildiriyorsunuz gerekli işlemi yapıyorlar ama bu değerdeyken hiçbişey yapamazlar. Ben 2mbit kullanıyorum pingim max 10 senelerdir. Yoğun bölgedeyim aslında ama ping açısından sorunum olmadı hiç.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XpressMusic34 -- 23 Nisan 2013; 23:41:39 >
  • quote:

Malesef pingler için sağlayıcılar pek bişey yapamıyor , ancak 100 üzeri falan ping görüyorsanız müdürlüğe bildiriyorsunuz gerekli işlemi yapıyorlar ama bu değerdeyken hiçbişey yapamazlar. Ben 2mbit kullanıyorum pingim max 10 senelerdir. Yoğun bölgedeyim aslında ama ping açısından sorunum olmadı hiç.

geçen ay uydunet kullanıyordum speedtestte pingim 6 çıkıyordu şimdi adana serveri yok speedtestte :/
  • Uydunetten neden vazgeçtiniz ? Meraktan soruyorum sadece.
  • quote:

Uydunetten neden vazgeçtiniz ? Meraktan soruyorum sadece.

ping değerlerini pek beğenmiyordum mesela league of legends oyununu oynuyorum yurt dışı serveri pingim uydunette 95 100 110 falandı superonline adslde 65 70 75 o civarlarda ve ciddi anlamda sayfa geçiş hızı sorunu var uydunette dns falan hiçbir şey fayda etmedi geçince anladım farkı
  • Anladım hocam
  • Ben zamanında 20 kere arıza kaydı tutturdum kimse gelmemişti, ardından müdürlüğe gittim Ankara'da dedim 20 tane arıza kaydım var hiç biriniz gelmiyor diye.. Müdürü çağırın falan filan olaylar çıkarttım sonunda beni susturmak adına 2 kişilik bir ekiple eve geldik apartmandaki internet dolabını açtılar birşeyleri değiştirdiler ve az biraz düzelme olmuştu.. Bende de kopma sorunu vardı.
    Üstüne gitmeniz gerekli başka türlü ilgilenmiyorlar..
  • quote:

Malesef pingler için sağlayıcılar pek bişey yapamıyor , ancak 100 üzeri falan ping görüyorsanız müdürlüğe bildiriyorsunuz gerekli işlemi yapıyorlar ama bu değerdeyken hiçbişey yapamazlar. Ben 2mbit kullanıyorum pingim max 10 senelerdir. Yoğun bölgedeyim aslında ama ping açısından sorunum olmadı hiç.

Ping duruma bana artık tamamen şans ile alakalı görünüyor bu kanıya vardım artık. Yani vardırdılar

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.