Şimdi Ara

ısrarla arıza kaydı tutmuyorlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
34
Cevap
0
Favori
705
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://j1304.hizliresim.com/18/q/mb543.png arkadaşlar hat değerlerim burda hız testinde dowloand 7.00 upload 0.45 çıkıyor ve oyunlarda ani ping yükselme sorunum var ısrarla arıyorum inatla arıza kaydı tutmuyorlar gelip bakılsın diyorum hattıma sinyal düşük diyorum uploadın yok normal diyorlar şaka mı bu?

• Merhaba ,

Ev içi kablolama durumu nedir ? Up değeriniz çok kötü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: XpressMusic34

Merhaba ,

Ev içi kablolama durumu nedir ? Up değeriniz çok kötü.

cevabınız için çok sağolun ev içi kablolama kablolarım biraz eski anahattan direk modeme giriyor kablo ama upload berabat durumda arıyorum hattınız mükemmel diyor adam dalga mı geçiyon diyesim geliyor arıza kaydı tutamam kusura bakmayın diyor napmam lazım yönlendirebilirseniz sevinirim
  • Hocam öncelikle ev içi tesisattan kaynaklanan problemlerde servis sağlayıcı sorumlu değil. Kablolar çok çok eskiyse bunları yenilemek sizin göreviniz. He kablo yenilediniz ama yinede düzelmediyse bu durumda superonline durumu bildirebilirsiniz.
  • quote:

Hocam öncelikle ev içi tesisattan kaynaklanan problemlerde servis sağlayıcı sorumlu değil. Kablolar çok çok eskiyse bunları yenilemek sizin göreviniz. He kablo yenilediniz ama yinede düzelmediyse bu durumda superonline durumu bildirebilirsiniz.

diyelim ki ev içindeki kabloları yeniledim ek falan yok modeme direk girdi ama sorun hala devam ediyor.Sıkıntı o zaman aptdeki kablolaarda mı olur?Hat değerlerimde sadece upload mı sıkıntılı görünüyor acemiyim de
  • Şuanda hat değerlerinde up kısmı sıkıntılı gözüküyor. Sadece ev içi değil , apartman içi nden size gelen kablolarda da sıkıntı olabilir hocam
  • quote:

Şuanda hat değerlerinde up kısmı sıkıntılı gözüküyor. Sadece ev içi değil , apartman içi nden size gelen kablolarda da sıkıntı olabilir hocam

hocam valla sorunu söylesem gülersin anahattın üstünde priz vardı telefon takılıydı orayı hafif açtım kablolar sıkışmıştır dedim bi baktım net gitti bi geldi hat değerlerimhttp://l1304.hizliresim.com/18/q/mbcr0.png şuan :) iyi midir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TTNET ARIZA KAYDINA ÜCRET ALDI
    7 yıl önce açıldı
    Sürekli arıza çıkaran araba
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arıza kaydı tutulsa ne olacak, ben tutturdum size geri döneceğiz dediler hafta geçti ne arayan var ne soran.
    En sonunda ben aradım beyzadeleri.
    Bu ülkede kendide halkdan birileri olduğunu anlayana kadar hiçbir şey düzelmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mat35

Arıza kaydı tutulsa ne olacak, ben tutturdum size geri döneceğiz dediler hafta geçti ne arayan var ne soran.

kadın bide 0.35 çok iyi bi değer dedi suratına kapattım ya şimdi 820yle falan indirebiliyorum çok şükür
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheMakaveli

quote:

Orijinalden alıntı: Mat35

Arıza kaydı tutulsa ne olacak, ben tutturdum size geri döneceğiz dediler hafta geçti ne arayan var ne soran.

kadın bide 0.35 çok iyi bi değer dedi suratına kapattım ya şimdi 820yle falan indirebiliyorum çok şükür

Benim konuştuğum bayan KB ile MB biribirinden ayırt edemeyen biri idi.
  • Ping sorunum var diyorsanız arıza kaydı almıyorlardır belkide..

Ping nedir bilmiyorlar çünkü..
  • Dün ping sorunu için aradım ve benden sonra arıza kaydı tutturmak istememe rağmen 1-2 defa daha aradılar ama açıkçası pingimde 1 ms değişiklik olmadı.

Yurt dışı pingimde sorun varmış 70 ms değerleri alıyordum ve yurtdışına giden switchlerden olabilir fln dedi ama pek anlamadım.

Yurt içi pingim 35 ms, 3mbit down/1mbit up.

Ping biraz fazla değil mi?
  • Şuan mükemmel.
  • quote:

Şuan mükemmel.

nazar değmesin :) bide şu ani ping problemini nasıl aşabilirim mesela 74 yurt dışı serverinda birden 150ye çıkıyor
  • Benimde bi ara online oyun oynarken ani ping çıkması oluyordu.Anahattan gelen kabloları,splittere giren kabloları yenileyince düzelmişti.
  • quote:

quote:

Şuanda hat değerlerinde up kısmı sıkıntılı gözüküyor. Sadece ev içi değil , apartman içi nden size gelen kablolarda da sıkıntı olabilir hocam

hocam valla sorunu söylesem gülersin anahattın üstünde priz vardı telefon takılıydı orayı hafif açtım kablolar sıkışmıştır dedim bi baktım net gitti bi geldi hat değerlerimhttp://l1304.hizliresim.com/18/q/mbcr0.png şuan :) iyi midir

Tam olarak priz nerdeydi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ttnet arıza kaydı tutmuyortık haberiniz olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: programmer_onur

quote:

quote:

anahattın tam üstünde telefon takılıydı prizde çıkardım kablolarım bayaa eski 7 8 yıllık var sıkışmış ondan dolayı snr düşük geliyormuş

• quote:

quote:

quote:

quote:

anahattın tam üstünde telefon takılıydı prizde çıkardım kablolarım bayaa eski 7 8 yıllık var sıkışmış ondan dolayı snr düşük geliyormuş

benımpc gelen kablo 1 metre yinede 3.49 mbps gözüküyor ama pcde varolan hız sanki 1 mbps youtubede video bile zor izliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Galatas4ray

quote:

quote:

quote:

quote:

benımpc gelen kablo 1 metre yinede 3.49 mbps gözüküyor ama pcde varolan hız sanki 1 mbps youtubede video bile zor izliyorum.

aynen öyle bende de sıkıntı o video izleme işi neden acaba

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.