Öncelikle Ersun ile yakalanan hava bir nebze güzel olsa da Ersunu beğenmem hoca olarak.Hücum oynatması güzel eyvallah ve daha içten konuşuyor bence(Aykut nefretim)Ancak ısrarla oyuncu takıntıları olması Ersunun beni çok rahatsız ediyor Slimnai yerine forvetsiz çıksak veya Frey oynasa ne kaybederdik soruyorum.Slimanin bize kattığı neyi yapamazdık?
Son olarak da Alperin son 10 dakika yaptığı salaklıklara gelirsek şimdi bu adamı neden maça alırsın kurtarıcı olarak.Son iki dakika kalmış adama saçma sapan çelme takıyor oyunu soğutturuyor.
Bu saçma adamı içinizden kim hoca olsa oynatır Allah aşkına?Ersun 2014 sezonu gibi bir alper yapmak istiyorsa yemez hiç kusura bakmasın yemez.Ligimiz artık o dandik Türk futbolculardan kurulu değil.Forma artık aslanın ağzında.Alper dediğin adam maç günü sabahı bardan çıkarken yakalanan bir adam.Benzia sevmiyorum evet ama onu listeden atarken,Dirarı sevmiyorum ama onu kadro dışı bırakırken ALperi kadro dışı bırakmayan Ali Koç ve ısrarla oynatan Ersun eleştirilmeli
Aklım almıyor Bu tip heriflerin hala oynatılıyor olmaları.Gençlerle oynayalım ne olacak.Eljif son maç çok güzel oynadığı halde hiç oynamamış adamı Zajc neden 11 başlatıyorsun?