Bildirim
İsro bot şuan login oluyormu?
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
bendede öyle login olmuyor -
inş genel bi sorundur..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlueRedBear26 -- 3 Haziran 2008; 11:41:46 > -
Ben de sorun yaşamaktayım.Dün bot aldım fakat tüm önerileri denememe rağmen simgeden oyunu başlatamadım.Crack Client 1.153,oyunun sürümü 1.154.Sorun bundan kaynaklanıyorum diyeceğim ama forumlarda benden başka bu sorunu yaşayana rastlamadım.Konu hakkındaki yardımlarınızı beklemekteyim.... -
Beyler bot çalışıyormu? Yoksa yeni mi geldi ? yoksa ne gibi bir sorun var ? -
Bir sorun gözükmüyor.Normal çalışıyor. -
bot yedi -
Şuan botta olanlar parmaklarını kaldırsın bakem -
quote:
Orjinalden alıntı: MiG3Lo
Ben de sorun yaşamaktayım.Dün bot aldım fakat tüm önerileri denememe rağmen simgeden oyunu başlatamadım.Crack Client 1.153,oyunun sürümü 1.154.Sorun bundan kaynaklanıyorum diyeceğim ama forumlarda benden başka bu sorunu yaşayana rastlamadım.Konu hakkındaki yardımlarınızı beklemekteyim....
Az önce aşağıda simge varken launcher dan oyuna girdim.Home tuşuyla bot penceresi açıldı,lakin id ve şifreyi yazıp Bot Login e bastığımda hiç hayat yok,bir linke tıklar gibi...(Aşağıda "Bot Login Failure" gibi bir mesaj dahi oluşmuyor) -
Aynı sorun bende de var napıcaz ??????????
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Purenite -- 3 Haziran 2008; 13:47:42 > -
İlk normal açın sroyu(simgesinden)
Belki start gelmiyordur veya yapılması gereken ufak bi update vardır. -
bot çalışmaya başladı
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X