Şimdi Ara

iSro oynayan arkadaşları konuya bekliyorum..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
486
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sizin de az çok takip ettiğiniz gibi artık kalıcı diyebileceğimiz private yok, neye el atsak sonu kötü çıkıyor... İnsan işsiz ve vakti de çok olunca oyuna göz atmak istiyor, ama artık gerçekten isroda char açıp kasacağım, bunu yapacağım çünkü privatelardan hayır yok... iSroyu en son 2 sene önce oynadım sanırım, 120 geldi ben bırakmıştım.. Oyundaki değişiklikleri güzel bir şekilde açıklayan arkadaşlar olursa sevinirim. Hangi serverda oynamalıyım? Hala Wizard ve Warriorun -sevici- üstünlüğü mü gündemde? Nedir durumlar ? Bot durumu nasıl ?

• Oyuna 13D item'ler de eklendi. Artı basma olayı yine aynı, proof stone ile yani. 12D +7 item'ler, 13D +0'a dönüşüyor. Oyuncu sayısı azaldığı için, server'lar birleştirildi. Ben Eridanus server'ında oynuyorum. Sparta ve Rome server'larının birleşiminde oluşuyor. Yeni job sistemi, 2010'un sonlarında gelmişti. Sanırım biliyorsundur. Artık CH char'lar daha güçlü. Cold-lightning-fire'ın hepsi 120 olabiliyor. Diyelim ki cold'un level'ını yükselttin, lightning ve fire da aynı level'a yükseliyor. Bu da CH char'ları çok çok güçlendirdi. Oyunun en iyi bot'u sBot ve mBot. Sanırım mBot'a autowalking de eklenmiş. İkisinden birisini kullanabilirsin. Ama ben ikisini de kullanmış birisi olarak, sBot'u bir adım önde görüyorum. Server önerilerim; Aquarius, Centaurus, Delphinus, Eridanus, Lepus, Orion.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nikki Sixx -- 7 Ağustos 2013; 14:38:15 >
  • Hocam ben onu bunu bilmem de oyuna yıllar önce arap charlar gelecek muhabbeti vardı, o zamanlar o gelseydi oyun bu hallere düşmezdi, herkes bot vs. hikayeleri yalan , eskiden beridir herkes bot. Oyunun içine s*çtı Joymax saçma işlerriyle. Geçen seneye kadar oynuyordum 115 level wizz'im vardı suan şifresini unuttum, 4-5 tanede 100+ charlar vardı hepsini unuttum daha bu oyun pvp'de bile oynanmaz.
  • Hâlâ ses yok o işten. Arap ırkı gelirse, alchemy ve job sistemi eskiye dönerse; oyun da eski haline döner.
  • Privaterden banada bıkkınlık geldi.tam herşey oturuyor bi anda kapanıyor sw.sp kasma derdi olmasa düşünmeden başlarim.yada Char satın alicaz ondada ch Char yok :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • poyrazz_ern kullanıcısına yanıt
    SP derdi yok ya. 105 ol, gir cave'e. Ben blader karakter ile 1 ayda 4M'den fazla SP kastım.
  • 115+ bi char alıp ch zevk alabilir miyim oyundan? job sistemini anlatabilir misin bir de rica etsem

• quote:

Orijinalden alıntı: SixSixSix

SP derdi yok ya. 105 ol, gir cave'e. Ben blader karakter ile 1 ayda 4M'den fazla SP kastım.

Tatilden dönünce bi el atalım bakalim

• Broderick kullanıcısına yanıt
    Seti güzel olursa, gayet iyi zevk alırsın.

Job'ın da level'ı var artık. 120'ye kadar yolu var. Job item'leri de var. En yüksek seviye job set'i giymek için, job seviyesinin 120 olması gerekiyor. Job item'lerine; str 3, int 3 ve bazılarına hp 300, mp 300 blue'ları basılabiliyor. Job kasmak zor, job seti dizmek zor, aynı zamanda da masraflı. Ben hiç uğraşmıyorum job ile falan. Item'lerinin ya da blue basılacak stone'larının nasıl yapıldığını da tam olarak bilmiyorum. Job item'lerinde çok değişik farklılıklar var. Mesela job item'inde 3 farklı tip var; physical, magical ve common. Common'larda hem physical hem de magical katkılar var. Sun job seti bile var ya. Job sistemi berbat, kısacası bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nikki Sixx -- 8 Ağustos 2013; 0:21:24 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.