Şimdi Ara

İss modem yerine şahsi modem kullanılabilirmi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
936
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Turkcell superonline 25 mbit taahhüt bitmiş paket kullanıyorum. Modem bazen hiç açılmıyor biraz bekleyip güç tuşuna basınca açılıyor. Bende şahsi modem almak istiyorum ama iss nin verdiği modem dışın da modem kullanamazsınız duyumu aldım ve bilmediğim için konu açıyorum. Şahsi modem kullanabilirsem fiber dönüştürücü ile birlik de hangi modemi önerirsiniz. Ve önerilen modem de mtu ayarı yapmamı kısıtlayacak herhangi bir şey olmaz ise müteşekkir kalırım.

• İlk defa duydum. Böyle bir şey olduğunu sanmıyorum. Kendi modemini kullanan binlerce insan var. Böyle bir şey olsaydı onların internete bağlanamamaları gerekirdi.
  • merhaba50 kullanıcısına yanıt
    bende ilk defa duydum çevremdeki diğer kişiler ile iletişime geçtim ama hiç cevap alamadım google den arattım sonuç bulamadım en son konu açayım dedim bu bilgiyi veren arkadaş kendine özel modem almak istemiş ama iss destek veremeyiz demiş galiba.
  • Futurisma kullanıcısına yanıt
    Şimdi anlaşıldı. Başka modem kullanabilirsiniz. Servis sağlayıcının verdiği modemi kullanmak şart değil. Destek veremeyiz sözünün anlamı şu: "Eğer modem kaynaklı bir bağlantı sorunu yaşarsanız yardımcı olamayız. Modem ile ilgili teknik destek veremeyiz. "
  • özel modem alsam "mtu" değerini optimal ayara ayarlasam kayıp %0 olur mu. Şuan 1492-1490 gibi ayarlar da bile %100 kayıp veriyor 1464-63-62 deniyorum kayıp %0 ama kayıt edip yeniden başlatıyorum sonra tekrar kontrol ediyorum kayıp %100 anlamadım gitti 3-4 gün önce işe yarıyordu ve oynadığım oyun da farkını görmüştüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Futurisma -- 22 Ocak 2018; 20:34:55 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.