İSS Tavsiye
-
-
Taahhütsüz olarak deneyin. Memnun kaldığınızda kalın. İlk türknet denenebilir.
-
Merhaba, taahhütsüz olarak hizmet veriyoruz. Hizmetimizi istediğiniz zaman deneyimleyebilir ve memnun kalmazsanız cayma bedeli ödemeden iptal ettirebilirsiniz. -
Bende benzer arayıştayım ve taahhütsüz paketlere bakıyorum. Turknet, millenicom paketlerine bakarken müşteri hizmetleri, muhatap bulma ilgili yaşanan sıkıntıları görünce ne yapacağımı şaşırdım.
-
Merhaba, 0212 703 43 71 müşteri hizmetleri çağrı merkezimizden bizlere her zaman ulaşabilirsiniz. Online işlem merkezinde uzman ekiplerimiz siizlere destek olmaktadır. Yaşadığınız her sorun ve talep için kendiniz sistem üzerinden destek kaydı açabilirsiniz. Ayrıca her sosyal medya kanalımızdan sizlere destek vermekteyiz. -
Altyapınız ne kadar hız destekliyor? Nadirde olsa çözülemeyen sorunlar olabiliyor. Bu gibi durumlarda süreci iyi takip etmek gerekiyor.
-
Bölgenizde şu an kopma sorunları yaşamıyorsanız korkmanıza gerek yok, ben ce arkadaşlarım 2,5 senedir Turknet kullanıyoruz hiç Müşteri hizmetlerine ulaşmamız gerekmedi. Ama bölgenizde sorunlar çok yaşanıyorsa o zaman sıkıntı
-
Merhaba turknet hız sorgulama ile adresi girince; VDSL altyapınızın desteklediği maksimum hız: 50 Mbps olarak çıktı. Hattımı buraya taşısam, ileride sorun yaşayınca muhatap bulamazsam yada toplantının ortasında sürekli internet giderse bir anlamı kalmıyor. O yüzden tekrar tekrar gözden geçiriyorum.
-
Şuan kullandığım operator de çok nadir problem yaşadım, genel olarak memnunum doğrusu. Ama tekrar 24 aylık bir taahhüt yapamam. O yüzden alternatiflere bakıyorum, insanların genel olarak memnun kaldığı bir operatore geçmeyi düşünüyorum.
-
Alt yapınız iyi ise sorun yaşamazsınız. Modemdeki hat değerlerinizi de paylaşırsanız az çok belli olur. Taahüt bitmesine en az 9-10 gün kala hattınızı taşıyın. Bitmesini beklemeyin.
-
Millenicomu kesinlikle tavsiye etmiyorum uzak durun iptal ettirdiğim halde 3 ay fatura çıkarttılar thh ile zorla aldım
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
taahhüt istemiyorsanız TurkNet tavsiye ederim, omurga altyapıları sağlam yani ping sorunu yaşamazsınız, kendi altyapınızın da iyi olduğunu, sorun çıkarmadığını söylediniz. TürkNeti deneyin %99 memnun kalırsınız.
-
Hiç türknete bulaşmayın arkadaşlar, paket kaybı yaşıyorum. Bana daha az interneti kullanın diye cevap veriyorlar :D. Şaka gibi bir firma. Alternatiflere bakın bende öyle yapacağım.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X