quote:Orjinalden alıntı: Ata Kan Meyan, Edwird ve Urfali'yi alirdim. ondan sonra adayı gör sen.. çocuğu olacak onun hiç senle gider mi?
quote:Orjinalden alıntı: gZzMm ben yeni üyelerdenim yha ondandr bilmiorm fasla bu sitede kız yok mu yhaa tek kz bnm herhl Welcome to hell.
quote:Orjinalden alıntı: LsR bu ara popüler oldu bu adaya düşme konusu hiç bitmedi ki ... ne alacağıma gelirsek zaten adaya düşmüşüm zaten ne alabilirimki .. olan olmuş anlıcanız
quote:Orjinalden alıntı: Robinson_Crusoe Kimse ıssızlığın yalnızlığın koca bir ada da tek başına yaşamanın ne demek olduğunu benden iyi kimse bilemez. emin misin?
quote:Orjinalden alıntı: KediQ quote:Orjinalden alıntı: gZzMm ben yeni üyelerdenim yha ondandr bilmiorm fasla bu sitede kız yok mu yhaa tek kz bnm herhl FEYKİYE
quote:Orjinalden alıntı: bonobopanzer quote:Orjinalden alıntı: gZzMm yha heç kız görmemiş gibi dawranıosunuzz ya bak vermiyceksen uğraştırma her mesajda gülüyordum ama bu koptuğum mesajdı
quote:Orjinalden alıntı: gZzMm yha heç kız görmemiş gibi dawranıosunuzz evet hala da görmüş sayılmayız çünkü biliyorum ki o klavyenin arkasında kıllı mıllı apış arasına elini atıp koklayan bi eleman oturuyor janum mjkkss
Ya bu kız bızım forumdan bırı bence bıldıgım erkek yanı ne tip bır dh oldugumuzu da bılıyo burda bence kafa buluyo herkesle.
quote:Orjinalden alıntı: AykuT KosvA Kendimden nefret ediyorum sen üzülme bebişim bunun gibi değilsin