Şimdi Ara

İşsiz bir mühendisim..Bana yardım edebilecek olan var mı??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
4.105
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar üniversiteyi bitireli epey oldu, askerliğimi de yaptım ama bulamıyorum. Bu konuda bana yardımcı olabilecek var mı??

• hangi üni mezunusunuz ve de hangi bölüm ?
  • Eğer özel değilse merakımdan soruyorum, hangi üniversite ve bölümden mezunsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: nefretsenidusmaninabenzetir

hangi üni mezunusunuz ve de hangi bölüm ?
    Enerji sistemleri mühendisiyim, iklimlendirme üzerine iş arıyorum İzmir'de.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bağdatlı Ruhi

Eğer özel değilse merakımdan soruyorum, hangi üniversite ve bölümden mezunsunuz?
    Enerji sistemleri mühendisiyim ve iklimlendirme üzerine iş arıyorum.
  • Ülkenin düştüğü duruma bak, insanlar iş bulamamaktan dhye gelip referans arıyor, hocam bence İzmir, İstanbul, Kocaeli falan ayırt etmeyip bulduğunuz ilk işe girin, umarım yakın zamanda bulursunuz.
  • Kardes surekli takildigim meyhanede eleman araniyor yazisi gördüm

Istersen senin icin sartlarini öğrenebilirim

Yer kutahya
  • Lisede hocalar derdi enerji mühendisliği okuyun gelecek var potansiyel var diye arkalarından çok sövüyorum bir dedikleri tutmazdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MağaraAdam

Ülkenin düştüğü duruma bak, insanlar iş bulamamaktan dhye gelip referans arıyor, hocam bence İzmir, İstanbul, Kocaeli falan ayırt etmeyip bulduğunuz ilk işe girin, umarım yakın zamanda bulursunuz.
    böyle boktan bir ülke işte burası..
  • quote:

Orijinalden alıntı: StoryBro

Lisede hocalar derdi enerji mühendisliği okuyun gelecek var potansiyel var diye arkalarından çok sövüyorum bir dedikleri tutmazdi.
    Dünyanın en saçma bölümü..ne olduğu belli değil. Enerji sistemleri mühendisi arayan yok. Kimse ne olduğunu bilmiyor.
  • Sermayen varsa bimden su alıp satabilirsin
  • Craftyloud C kullanıcısına yanıt
    İzmir'de hangi lisede okudunuz acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: StoryBro

İzmir'de hangi lisede okudunuz acaba ?
    salla ya, durumumu kabul etmekten başka çare yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Craftyloud

Enerji sistemleri mühendisiyim, iklimlendirme üzerine iş arıyorum İzmir'de.

Alıntıları Göster
    İzmir'de tek bir mevsim var, orada iklimlendirme üzerine iş bulman çok zor. 4 mevsimin yaşandığı bir yerde iklimlendirme işi bulmaya bak.
  • Konu hakkında pek bilgin olmadığı aşikar..yine de tavsiyen için teşekkürler.
  • Çok üzücü bir durum umarım kısa sürede istediğiniz gibi bir iş bulursunuz. Bir de soğutma ürünleri(chiller, kule vs) yapan yerler elbet vardır internetten aratıp başvurun, şansınız varsa bulursunuz bir yer.
  • kardeşim ben de mezunum 2 sene oldu askerliğimi yaptım dil var ehliyet var
    kötü bi' yerde 4 ay kadar çalıştım sonra ayrıldım 9 aydır da işsizim.
    ben de makine mühendisiyim. ama gelgelelim yok döviz yok kriz yok tecrübe yok eben gibi bahaneler ile hiçbir yer olumlu dönüş yapmıyor. O kadar lağımlaşmış bir ülkeyiz ki netice bu oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Probis -- 12 Temmuz 2018; 18:5:2 >
  • Hangi alanda çalıştın
  • Hocam.

Yeni üye görünüyorsun, mesaj görünmüyor, enerji sistemleri mühendisiyim diyorsun ama profilin makine mühendisi olduğunu söylüyor.

Anlamadım valla ne yapmaya çalışıyorsun.

İzmir merkez olmasa da ilçelerde güzel fırsatlar var, işine yarayacakss.
  • hangi üniden mezun olduğunu ısrarla söylememiş
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.