Otel, belediye, avm gibi yerlerdeki iklimlendirme işlerinde oranın şefi (işe vakıfsan ) olarak çalışabilirsin 5-6 ay içinde. Taşeron firmalar üzerinden veya kendin bireysel başvurmayı dene.
Bu bölümü düşünüyordum
aktassaA
kullanıcısına yanıt
Kayıt esnasında makine mühendisi diye yazdım. İyi iş fırsatları var diyorsun da ben neden bulamıyorum..mesela mekanik tesisat alanında ne gibi işler var.
istcool
kullanıcısına yanıt
Şakın enerji sistemleri mühendisliği yazma, iş bulmakta çok zorlanırsın. Arkadaşlarımın çoğu kendi alanında bile çalışmıyor. Okuyacaksan ya makine ya da elektrik mühendisliği yaz. Ne olduğun belli olsun. Bir tane enerji sistemleri mühendisiyim arayan yok mk.
CraftyloudC
kullanıcısına yanıt
Insaat muhendisliği nasıl hocam sizce okumaya deger mi ?
Yabancı dil seviyeniz nedir?
teknik döküman takip edebilecek kadar var.
whycoders3W
kullanıcısına yanıt
İş bulabilirsen iyi meslek..tanıdık felan varsa gönül rahatlığı ile okuyabilirsin.
CraftyloudC
kullanıcısına yanıt
Bir de Manisa tarafına da bakın o bölgede sanayi bol. Olmadı İstanbul da deneyin şansınızı, iklimlendirme soğutma dan dgs ile makine mühendisliğine geçtim. İklimlendirmeden makineye geçişte 1 sene endüstriyel soğutma ürünleri yapan şirkette çalıştım deneyim olsun cv dolsun diye asgari ücrete, mühendislikten mezun olduktan sonra 1.5 sene karın tokluğuna çalıştım şimdi iyi kötü ufak bi şirketim var. İstanbulda iş bakarsan yaz, en azından cv gönderecek 3-5 şirket söyleyebilirim
İstanbul’da kalacak yer sıkıntı kardeşim
CraftyloudC
kullanıcısına yanıt
Tanidik yoksa okunur mu hocam :)
Kardeşim eğer tanıdığın yoksa bu ülkede hiçbir bölüm okunmaZ😔😔 şansın yaver giderse bir yerlerde işe başlarsın ama hayatın hep risklerle dolu olur. İşten atılırsan vs yeni bir iş bulman gerek felan filan..imkanın varsa memur ol. Hayatın iş konusunda stresten uzak olur.
Ne mühendisisin?
Enerji sistemleri mühendisi
İzmir Tire'de fabrikalar falan var bir mühendis komşumuz orada iş bulmuştu. Bilmem işine yarar mı aklında olsun.
Termodinamik tabanın iyidir. İş bulsam yeri fark etmeyecek😔😔
CraftyloudC
kullanıcısına yanıt
Hocam tersanelere bak istersen. Neler var neler.
Enerji mi? Makine mühendisi olmamama rağmen tpi Kompozit (menemen) inanılmaz alım yapıyor.