Şimdi Ara

İşsizler, gelin dertleşelim.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
3.119
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 4 aydır işsizim. Evliyim çocuk yok. Hanımda işsiz kaldı. 4 ay öncesine kadar ikimizde çalışıyorduk eve yaklaşık 10 bin tl giriyordu ayda. Sonra işler bir anda ters gitti sırasıyla önce ben sonra eşim işsiz kaldı. Bu dönem bayram öncesine ve yaz dönemine denk geldiğinden işte bulamadık. 4 ay krediyle idare ettik ancak borçlarımızda çoğaldı. Bazen bu ülkede yaşamak çok zor geliyor. Başka işsizler varsa gelin dertleşelim morale ihtiyacı var tüm işsizlerin.

• dertleşelim usta..ben 4 yldır işsizim kendi uğraştığım işlerde yolunda gitmiyor işsizlik parasızlık sıkıntı stres nereye varacak sonumuz işsiz adama artık kızlar bile bakmıyor ..
  • Allah yardımcınız olsun, işsizlik çok kötü gerçekten.
  • ben de 8 aydır işsizim, en kötüsü bi mesleğim bile yok yaş da 29a geldi, tek avantajım bekar olmak ama tabi o da her zaman avantaj değil, kendime bişeyler katayım ing öğreniim diyorum kursa gidiyorum ama artık bir an önce bişeyler olsun istiyorum gerçekten 11 yıldır psikolojik bozukluklarla savaşıyorum Allah biz ve bizim gibilerin yardımcısı olsun ne diyim :(
  • 2014 den beri iş arıyorum yok. Seyyar satıcılık yapıyorum işler bozuk.
  • Bu başlığa yazmaya utanıyorum millet keyiften çalışmadığımı sanıyor bazı büyük sıkıntılar yaşadım üniversite okurken yaşadığım hastalık hayatımı alt üst etti yaş 26 oldu işsizim
  • Çok daha kötüsü var. Gizli işsizlik. Yani devlete göre bir yere kaydınız olduğu için işsiz değilsiniz ama patronunuz batakta olduğu için size maaş ödemiyor veya patron sizseniz işleriniz batağa giriyor. Bu durumda işsizlik maaşı bile alma hakkınız olmuyor, psikolojik sıkıntı çekiyorsunuz.
  • 3 sene sonra sizlerin arasına katılacağım. gazi inşaat 2. sınıf okuyorum . mezun olunca editlerim
  • Bende 2 yıla yakındır işsizim. Kendim istifa edip bıraktım kripto paralarla ilgilendiğim için. Geçinip gidiyordum çok şükür ev falan da aldım. Ama şimdi işler kesat gidiyor hem borsa hemde ilgilendiğim diğer bi işte tokat yedim. Yavaştan iş aramaya başladım tekrar. Yaş 30, 1 çocuk var, ikincisi yolda geliyor. Bakalım mevla neyler neylerse güzel eyler
  • İş arayanlara Allah iş kapıları açsın inşallah diyerek aranıza girişeyim. Şu an bir iş için mülakatlara gidip geliyorum olursa güzel olacak. Yok olmazsa atanmaya çalışacağım haftaya kpss açıklanıyor. O da olmazsa arkadaş bir bankanın çağrı merkezinde, ben de yanında başlayacağım. Yeni yıla kadar da kurslarda öğretmenlik yapacağım. Asgariye yakın bir para alacağım muhtemelen. Umarım hepimizin cebi güzel yaşamlara yetecek kadar para görür haklı, alın teriyle kazanılanından. Şu anda okullar açılana kadar net işsizim sonrası dediğim gibi ilerleyecek bakalım.
  • Kisin çalış yazin yat prensipim son iki yildir bozuldu yazin calsiip kış yatmaya basladim ama su bu gerçek çalışıp kafa dagitmak şart yoksa hem ruhen hem bedenen cok yipraniyor insan
  • iş çalışmak para kazanmak herkse lazım olan şeyler üstad mehmet akifin güzel bir sözü vardır :

Kim kazanmazsa bu dünyada bir ekmek parası dostunun yüz karası düşmanın maskarası demiş....
  • bende yaklaşık 5 senedir işsiz im bu 5 senede aralıklarla iş kurun açmış olduğu 6 aylık işlerde çalıştım
  • Üniversiteden mezun olalı beri ufak tefek işleri saymazsak yaklaşık 14 aydır işsizim daha sigorta başlangıcım bile yok. Hamdolsun aç değilim açıkta değilim ama kariyer konusu tabu haline gelmeye başladı artık bir yere girmem gerekiyor bu bir ay benim için kritik gözüküyor Allah cümlemize hayırlı rızk kapıları açsın inşallah. Ülkemizi ekonomisini yönetenlere de bolca vicdan feraset nasip etsin fakirin işsizin halinden anlayıp bu gidişe acil çareler samimi çözümler buldursun.
  • 7 aydır işsizim kendimi kötü hissediyordum, kendimi geliştirmek için her gün birşeyler katmaya çalışıyorum kitap,resim ne bulursam ekliyorum kendime umarım bir gün değerlendirebilirim size verebileceğim tek tavsiye..
  • Arkadaşlar Ankara' da Dikmen de yaşıyorum.
    Cepa-Kentpark-Nextlevel-Armada-Taurus-Ankamall vb avm'lerde çalışan yada tanıdığı olan dostlar varsa aracı olabilirse sevinirim cv yada kariyer.net vb siteler iş görmüyor malesef aracı vasıtası ile işe alıyorlar herkes dostunu arkadaşını öneriyor.
    Normalde inşaat teknikeriyim 6 yıl kamuda sözleşmeli çalıştım reisin kriz yok dediği zamanlarda devlet kriz var dedi çıkış verdi,ama ülke malum 13 aydır işsizim sektörden umudu kestim sektör dışı iş bakıyorum
    Daha önce Electroworld de teknik servis Bimeks de satış temsilcisi ve Kipa gibi kurumsal firmalarda tecrübelerimde mevcut
    şuan 32 yaşımdayım evliyim destek olucak arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum.
  • Üniversite mezunuyum, 2 senedir işsizim. İşsiz kaldığım süre boyunca ispanyolca dil eğitimine gittim ve sanırım tekrar ona devam edeceğim. Türkiye artık bitmiş durumda allah herkese kolaylık versin.
  • is bulma konusunda bi tavsiyede bulunuyum belki birilerine faydasi olur. cv nizi kariyerden vs biyerlere gonderip donus yapacaklar diye beklemeyin. iskur sitesine girin uygun is buldugunuz anda direk firmayi. arayin yok form gonder online basvuru filan ugrasmayin. allah herkesi tez zamanda is sahibi yapsin zor bi durum.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.