Ares,diez,xigenon,beramus,cyper,olympia serverlarında GB=4 YTL Edena,manes,pathos,logos,ronark serverlarında gb=5 YtL Gİrakon=20 GB satışlarımız İSt,ank,ç.kale,izmir sehirlerindedir almak isteyen arklar sellgoldbar99@hot..(com) adresinden bana ulaşabilir. Ayrıca Tüm serverlarda item satılır.
dupe cıktımı yaw
quote:
Orjinalden alıntı: HighDamagE
dupe cıktımı yaw
Dupe Degil ne dupesi tamamen legal yollardandır gb ler dusen droplardan kazanılan paralardır
bende beramusda alcam msn ekledim ne zman accan abi
olympiada itemin warmı ???
Yani her serverda 70+ karakterim var diyorsun, ve her serverda boss kesip al sat ticaret yapıp bu paraları yaptım diyorsun öyle mi? her serverda gb var yani, hemide sınırsız?
quote:
Orjinalden alıntı: x_jackal_x
quote:
dupe cıktımı yaw
Dupe Degil ne dupesi tamamen legal yollardandır gb ler dusen droplardan kazanılan paralardır
her kestiğin bostan drop mu aldın yani:S
quote:
Orjinalden alıntı: inndark_
quote:
Orjinalden alıntı: x_jackal_x
quote:
dupe cıktımı yaw
her kestiğin bostan drop mu aldın yani:S
2-3 Arkadaş Bulmuştur.Clanca Felankor Kesilmiştir.Ultima-İsiloon gibi bosslar keilmiştir.İllaki ALıcak diye bir şey yokki.Zaten Tek başına yapılmaz böyle işler.Özellikle tüm serverlar varsa..
kaynagı önemli değil alıcam msn acsa bi
bu ne ya şube şube heryerde gb
msn'i acsa alacaz da ya bizle t...şak geciyor yada ne bilim nie msn acmıyon brocan
kesin dalga geçior yoksa msn açardı
hocam bari buraya yaz istanbulun neresindesin ,cafe misin , kendin mi satıyosun....? gelip alıcaz arkadaslarla
bende olympiada gb alıcam ankaradan bi msn adresi verebilirmisin?
yav bu atıyo yalan bence hepsi konu açıyo konuya baktığı yok
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme