kadikoyde baktım ancak adam 240 dedi. bense fiystı daha assa cekmeye calışıom. acaba daha ucuza nerden bulurum
Sabah akşam kafandaki her soru için başlık açıyosun bence tadını kaçırma forumda en az bozulan bölümlerden biri burası buranında cılkını çıkarma.
sabah akşam konu açtığım yok tamammı konu açmadan kimseye zarar gelmez tamammı. sen bişey sorduğun zaman sana oglemı davranıolar. asıl senın gibi gereksizler boyle boştan mesajlar atıp insanları meşgul edio. cevap gelmiş die bakıorum bi bakıyorum karsımda bogle aptal msj. ayrıca sordugum soruda son derece normal tamammi. freak
Önce üslubunu tekrar gözden geçir ve varsa bir seviyen bunu muhafaza et. Senin gibi sorumsuz insanlarda bulunan 'konu açmadan kimseye zarar gelmez' zihniyetinden dolayı bir dünya gereksiz başlık var bu forumda, sayenizde diyorum çünkü forum türevlerinden dolu, foruma üye olan hiç kimse açtığınız gereksiz konulardan dolayı aradığı bilgilere uaşamayıp hemen sorulara cvp arayan başlıklar açmakta yani anlamışsındırki gereksiz bir zincir oluşturuluyo ve bunda hatırı sayılır bi payın bulunmakta. Sana tavsiyem önce şiddetle terbiyeni takın akabinde forum kuralları oku ve kendince komik olan espiriler içeren başlıklar açma.
Saygılarımla.
madem sitede aradığını bulamadın google denen bir hizmet var kardeşim. bu kadar basit birşey için konu kirliliği yapıyorsunuz