Şimdi Ara

İST. ÜMRANİYE MEYDAN AVM DE MEDİA MARKT'TA ÖZEL TAAHHÜTSÜZ DIGITURK KAMPANYASI ! (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
707
Cevap
2
Favori
23.529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Alsak bu paketi gun icerisinde kurulum olur mu arkadaslar bilen var mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar geçen sene yine bir arkadaşımızdan 1 yıllık giriş paketi almıştım..şifre ile..şu an digiturk paketimi kapatmıyor faksla kapatabilecegimi soyluyor ayrıca ek faturada göndermişler...sözleşmede yazıyormuş..aman ha aman dikkat edin..benim başıma geldi..muhtemelen 1 yıllık peşin aldım kapanır diye düşünenler varsa dikakt etsinler...btk ve şikayetvar a şikayet ettim..
  • Paket bir senelik ortalama bir ay kala iptal ettirmeniz gerekir veya tekrar yenileme yapmaniz.

• Umraniye media markt digiturk kampanyasi devam ediyor

Erden Ucar 0530 304 11 00 - 0539 710 81 26

• Erdenu kullanıcısına yanıt
    Evde nisan ayında bitecek hd + sinema paketi var . Media markt 'tan bu 549 tl'lik paketi aldığımızda elimizdeki kutuyu götürüp geri vermek zorunda mı kalacağım aynı makine ile devam mı edeceğim. Bu konuda ilave 30 tl aktivasyon bedeli ödemek zorunda kalacak mıyım?
    Ayrıca mevcut sistemi Nisan ayında kapattığımızda Digitürk ten başka sorun çıkarma olasılığı var mıdır. ( ilave ücret talebi, dilekçe verme gerekliliği, kutuyu teslim etmek vs.)
    Kısaca elimde iki abonelik olmasını istemem. Yardımınız için şimdiden teşekkürler.
  • Giris+2keyif+smp+hd,3d dahil paketi 549 tl yeni kurulum icindir
    Siz eski uyeligi kapattirmadan bu paketin ustune yeniletebilirsiniz mh hizmetlerini arayin bilgi aliniz
    Kapatip yeni kurulum yapilirsa kurulum ucretsiz 30 tl aktivasyon var extra bir gideriniz yok bonus ve card finasa vade farksiz 9 taksit imkani da mevcut.

• Babamın istediği BBL Ve premier lig ve belgesel kanalı istiyor.Bu konuları tam bilmiyorum Yardımcı olurmusunuz?
  • Giris+2keyif+hd,3d belgeseller dahil senelik 199 tl kurulum aktivasyon ucretsiz 9 taksit imkani da var 10,99 tl farkla da sporextra lig tv 2,3 ekletebilirsiniz istediginiz hepsi bu pakette mevcut.

• İnternet paketi (adsl) de içeren bir paketiniz var mı acaba?

• Erdenu kullanıcısına yanıt
    Öncelikle yardımınız için teşekkürler , Bu paketi mağazaya giderek almak mecburiyetimiz var sanırım, digitürkü arayarak telefonla aynı şartları ( ödeme vs.) sağlamamız mümkün değil sanırım.
  • gknltnr G kullanıcısına yanıt
    Mağazadan almak lazim mağazadan size bi şifre veriyorlar onunla aktivasyon yaptiriyorsunuz.

• movie kanalları da açık değilmi
  • gknltnr G kullanıcısına yanıt
    Siz media Markt dan alacaksaniz isterseniz sampiyonlar paketini seciyorsunuz isterseniz de film veya dizi paketi seciyorsunuz. Siz moviemax lari izlemek istiyorsaniz film paketini secersiniz. Mac izlemem ben diyorsaniz.

• Bildigim kadariyla movie kanallari keyif paketine dahil bir secenek degil yanliyormuyum, bu durumda izleyemeyecegim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erdenu

Giris+2keyif+hd,3d belgeseller dahil senelik 199 tl kurulum aktivasyon ucretsiz 9 taksit imkani da var 10,99 tl farkla da sporextra lig tv 2,3 ekletebilirsiniz istediginiz hepsi bu pakette mevcut.

Hocam merhaba, yarın almayı düsünüyorum da siz Giris + 2 keyif + HD + 1 ay ligtv hediye + aktivasyon kurulum ücretsiz 199 tl diyorsunuz ama MM sitesinde sadece giriş paketi yazıyor aldıktan sonra bir problem olmasın? Birde stok hakkında bilgi verirmisiniz, ayrıca ümraniye mediamarkt bana biraz uzak baska magazanızdan alsam yine aynı paketleri alabilirim değil mi ? tesekkürler
    Edit: Özür dilerim 1 ay ligtv diye siz değil bayrampasa MM'daki arkadas yazmıs heralde konusuna. O da MM'da calısıyor, sizinkisinde hediye değil mi Lig tv. Ufak bir bilgi verirseniz sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheRedDevils -- 9 Şubat 2014; 22:48:18 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Sfred

Merhabalar,

Asagidaki paketle ilgileniyorum. Nasil edinebilirim. Sariyerde oturuyorum.

GİRİŞ + 2 KEYİF + HD VE 3D PAKETİ SADECE #16,60 TL (KURULUM VE AKTİVASYON HEDİYE)

sa
  • iyi olur bence baya
  • evet katılıyorum sizlere hocam
  • assfdffgfghghghghgh
  • hhththyjujyjghjhjhjjjhjhj
  • 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.