Şimdi Ara

İST. ÜMRANİYE MEYDAN AVM DE MEDİA MARKT'TA ÖZEL TAAHHÜTSÜZ DIGITURK KAMPANYASI ! (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
707
Cevap
2
Favori
23.529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Giriş+2keyif+hd,3d dahil senelik 199 tl 12 taksite bölersek ayda 16,60 gelir
    10.99 tl farkla da spor extra ekleyebiliriz
    kurulum aktivasyon ücretsiz
    1 ay lig tv hediye
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erdenu

Giriş+2keyif+hd,3d dahil senelik 199 tl 12 taksite bölersek ayda 16,60 gelir
    10.99 tl farkla da spor extra ekleyebiliriz
    kurulum aktivasyon ücretsiz
    1 ay lig tv hediye

Sanırım bu konuda da en mantıklısı taahhüt vermeden spor extra paketi alıp yazın kapattırmak.
    Bu paketi satın almak istiyorum. Sizinle mi irtibata geçeceğim? Yoksa mediamarkt sitesinde böyle bir paket mevcut mu?
  • Media markt internet sayfasinda bu paket yok ya magazaya gelmeniz yada havale yapmaniz yeterli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • .
     İST. ÜMRANİYE MEYDAN AVM DE MEDİA MARKT'TA ÖZEL TAAHHÜTSÜZ DIGITURK KAMPANYASI !
  • aktivasyon zamanı(abonelik başlama zamanı) telefonla arayıp şifreyi verdiğimizde mi başlıyor yoksa kurulum yapıldıktan sonra mı?
  • Kurulum tamamlandiktan sonra baslar.

• Erdenu kullanıcısına yanıt
    peki kurulum için kaç güne gelirler?
  • sevgili eren yarın sana gelip 199 tye olan giriş paketini almak istiyorum..sormak istediğim ; pu paketi aldıktan sonra şampiyonlar paketine döndürmek için aylık ne kadar ödemeliyiz ? yada daha net sorayım böyle bir şansımız var mıdır ?
  • maximum 2 is gunu icinde kuruluyor

Daha sonra ekleme 47 tl fark oderseniz yarin beni magazada 11 ile 19 saatleri arasinda magazadayim bilginiz olsun.

• Kalan stok,

Sampiyonlar paketi 12 adet

Giris paketi 26 adet

• quote:

Orijinalden alıntı: Erdenu

maximum 2 is gunu icinde kuruluyor

Daha sonra ekleme 47 tl fark oderseniz yarin beni magazada 11 ile 19 saatleri arasinda magazadayim bilginiz olsun.
    erden bey bu lig tv2 ve lig tv3 bizim pakette açık mı? hangi programlarda açık ve hangilerinde kapalı.. kurulumu cumartesi yaptığımdan sonra 3 gün bu iki kanal sürekli kapalıydı, son iki gün ise sürekli açık. hatta dün brezilya ligini bile açık gösterdi... acaba farknda olmadan bu paketi bize vermesinler, öyle bişey demememe rağmen..
  • Giris+2keyif+sampiyonlar acik baska bir sey yok musteri hizmetlerini arayabilir isterseniz.

• 3 gündür hala Digiturk izleyemiyorum. 1 yıllık peşin aldığım aboneliği iptal etmişler. Sürekli müşteri hizmetlerini arıyorum hala geri dönüş yok.

Kanallara vs birşey dediğim yok. Ancak Türkiye'de müşteri hizmetleri kısmı tam bir felaket. (Sadece iptal ettikleri aktivasyonu geri açacaklar. 5 dakikalık bir işlem)

Allah'tan bir de internet almamışım yoksa bir de internetsiz bırakırlardı.

Paranla rezil olmak böyle birşey sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eteksen -- 31 Ocak 2014; 10:39:16 >
  • Erdem bey kisa zamanda bu durumu cozucez insallah kendi yoneticim tarafindan bu durumla yakinen ilgileniyoruz. siz sms olarak attim bilginiz olsun.

• .
     İST. ÜMRANİYE MEYDAN AVM DE MEDİA MARKT'TA ÖZEL TAAHHÜTSÜZ DIGITURK KAMPANYASI !
  • Yayınlar gideli 4 gün oldu. Digiturk paket tanımımı yanlış yapmış (Giriş+Belgesel+Çocuk+HD yerine Giriş+Belgesel+Müzik eğlence+hd yapmış)
    Tekrar paket tanımlaması yapacaklarmış. İnşallah 2 günde öyle bekleyecekmişiz.

Basit bir paket değişikliğini 1 haftadır yapamadılar. Onca arayıp tekliflerde bulunacaklarına sistemlerini düzeltseler daha iyi olacak.

Müşteri böyle mağdur edilmez. Hayır sanki arabamda sorun var yurtdışından parça bekliyorlar :) Fabrikaya bildiriyorlar sorunu hep :)

Altı üstü bilgisayarda tanım yapacak. Aradığım insanların çaresizlikleri içler acısı. Herkes pentagona bildirdik sorunu diyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eteksen -- 1 Şubat 2014; 10:22:07 >
  • Kampanya devam ediyor arkadaslar bilginize sunariz.

Erden Ucar - 0530 304 11 00

• Digiturk yayınlarımın kapalı olması kampanyası devam ediyor arkadaşlar. Sürekli müşteri hizmetlerini arıyorum. Ancak hala geri dönüş yok.
    Müşteri hizmetleri birşey yapamıyor hala. Yukarıya sorunu bildiriyorlar. İnşallah gelecek aya yatırım programına alacaklar sanırım.
    Yarın 5. gün olacak. 5 günde yayını açamayan bir kuruma hiçbir şey demiyorum artık.

Sanırım peşin alarak yanlışlık yaptık. Parayı verdik hizmet için peşlerinde koşuyoruz.
  • .
  • erdenu; hocam baglanti kurulumu icin gelen digiturk ekibi hdmi kablo veriyor mu? yoksa onu bizim mi almamiz gerek?

bir de kablo, kutu, kumanda, çanak, lnb vs. gibi gereçler sıfır mı veriliyor yoksa ikinci el mi?
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.