Şimdi Ara

İST. ÜMRANİYE MEYDAN AVM DE MEDİA MARKT'TA ÖZEL TAAHHÜTSÜZ DIGITURK KAMPANYASI ! (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
707
Cevap
2
Favori
23.529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Umraniye Media Marktta Digiturk kampanyasi devam ediyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Buradan Erden Beye bir kez daha teşekkür etmek istiyorum. Media Markt'ın internet sitesinden aldım şampiyonlar paketini. Paketle ve kurulumla ilgili sorularıma içtenlikle ve samimiyetle cevaplar verdi Allah razı olsun. Erden Bey'in prensibinin sadece ürün satmak değil aynı zamanda müşteri memnuniyeti ve güvenine de önem verdiğini düşünüyor ve teşekkür ediyorum. Gönlümden geçen böyle yardımsever bir insanın İnşaallah kendisinin de ileri de sahibi olduğu bir digital platformu olur gönlümden geçen bu, hayırlı günler...
  • Giriş paketinden almıştım. Belgesel ve Çocuk paketi seçmiştim. Kurulum vs yapıldı. Digiturk Online İşlemlerde çocuk paketi yerine müzik eğlence yazıyordu. 4737373 aradım durumu belirttim. Hattaki eleman yapamadı üst kısma bildireceğim dedi. Sonra aradılar oldu dediler. Yine baktım değişen birşey yok. Yine aradım. Hattaki eleman oldu dedi. 24 saat içinde gözükür dedi. Baktım bir süre sonra hiçbir paket yok hepsi uçmuş. Yine aradım. Tamam düzeltiyoruz dediler. Bugün baktım artık digiturk online işlemlere bile beni almadı. Digiturku aradım artık beni tanımıyor müşteri olarak. Komple sildiler sanırım. Eve gidip bakacağım bakalım yayınlar çalışıyor mu acaba.

Tekrar aramaya korkuyorum düzeltmek yerine komple uçuruyorlar her seferinde. Hattaki eleman giriş+(belgesel+çocuk)+hd 1 yıl'ı anlatana kadar canım çıkıyor her seferinde.
  • Şimdi eve geldim kontrol ettim yayınlar gitmiş. Aradım yine sizin üyelik iptal olmuş diyorlar.

Bakalım ne olacak?
  • DİGİTURK - ÜRÜN DANIŞMANI - ERDEN UÇAR - 0530 304 11 00

İST. ÜMRANİYE MEYDAN AVM DE MEDİA MARKT'TA ÖZEL TAAHHÜTSÜZ DIGITURK KAMPANYASI !
  • hakantel H kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim.
  • .
     İST. ÜMRANİYE MEYDAN AVM DE MEDİA MARKT'TA ÖZEL TAAHHÜTSÜZ DIGITURK KAMPANYASI !
  • Rica ederim Erden bey kardeşim adamın dibisin bunu bil :)
  • Magazada kalan stok,

Sampiyonlar paketi 16 adet

Giris paketi 28 adet

Erden Ucar - 0530 304 11 00

• Erden Bey,

Giriş + 2 keyif + şmp + film + ıq kutu + sporextra : bu paket ne kadara mal olur ?
  • Merhaba,

Hepsi dahil 27.60 kurulum aktivasyon ucretsiz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Erdenu

.

Burada 839 yazıyor mediamarkt sitesinde ise 549 yazıyor. Aradaki fark birinde 290 tl lik hediye paketinin zorla eklenmiş olması mı :D
  • 839 tl den 290 tl dusuyor 549 tl den veriyoruz onuda vade farksiz 12 taksite boluyoruz ayda 45,75 tl geliyor

• Erden bey 2 gündür tv izleyemiyorum. Aboneliğimi iptal etmişler. Niye olduğunu bilmiyorlar.
    Tekrar açacağız diyorlar bir haber yok. Yeni abonelikte 5 dakikada açıyorlar bu iş bu kadar zor mu?
  • Bana ozeldem ad soyad telefon numarinizi pm gonderiniz size yardimci olmaya calisacagim.
  • Erdenu kullanıcısına yanıt
    Erden Bey mevcut üyeliğe şampiyonlar paketi tanımlanabilir değil mi? Nasıl yapılıyor acaba? bilginiz var mı? teşekkürler.
  • Digiturk musteri hizmetlerini arayarak bilgi edinebilirsin.

• 2 gündür tv izleyemiyorum. Bugün yine digiturk'u aradım. Gerekli kayıtlar oluşturulmuş arkadaşlarımız size geri dönecekler diyorlar hala.

Zannederim pentagona soracaklar böyle bir abonelik var mı diye?

1 yıllık peşin ücret öde şu yaptıkları saçmalık artık. 15 gün izlemişim, iptal talebiniz olmuş diyorlar
    Sanki aylık faturalı izliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erdenu

839 tl den 290 tl dusuyor 549 tl den veriyoruz onuda vade farksiz 12 taksite boluyoruz ayda 45,75 tl geliyor

Erden bey Giriş + HD + 1 Keyif + 1 Ek paket şeklinde bir kampanyanız var mı?
    Şu an ki zevksiz ligi izlemenin hiçbir güzel yanını göremiyorum. Onun yerine Spor Ekstra ve Belgesel paketlerini almayı tercih ederim.
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.