Şimdi Ara

İST. ÜMRANİYE MEYDAN AVM DE MEDİA MARKT'TA ÖZEL TAAHHÜTSÜZ DIGITURK KAMPANYASI ! (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
707
Cevap
2
Favori
23.529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
     İST. ÜMRANİYE MEYDAN AVM DE MEDİA MARKT'TA ÖZEL TAAHHÜTSÜZ DIGITURK KAMPANYASI !
  • Merhabalar benim 3 aylık denemem var bu deneme sonunda giriş+belgesel+fenerbahçe maçlarını hd izlemek istiyorum ödemem gereken fiyat nedir? Şampiyonlar paketi değil sadece taraftar paketi olarak fenerbahçe ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben size şampiyonlar paketini öneririm neden derseniz biz ümraniye media markt %50 varan indirimle satıyoruz ve taahhütsüz piyasası şuan 75.99 tl
    Giriş+2keyif+smp+hd,3d+QI bu paket senelik 549 tl bunu da word,axes,bonus kartlarına vade farksız 12 ay taksitlendiriyoruz 45,75 tl geliyor

Sadece fenerbahçe maçı için giriş+2keyif+fb+hd 66,99 tl ödemeniz olacak ve 12 taahhüt vermeniz lazım.

türksat üzerinden sadece fenerbahçe maçlarını verebiliriz aylık 39 tl hali hazırda çanak var ise kurabiliriz 30 tl aktivasyon var ama çanak yok ise 85 tl çanak kurulumu alıyoruz.

Veya şampiyonlar paketini türksat üzerinden 48 tl alabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erdenu -- 22 Ocak 2014; 19:07:01 >
  • .
     İST. ÜMRANİYE MEYDAN AVM DE MEDİA MARKT'TA ÖZEL TAAHHÜTSÜZ DIGITURK KAMPANYASI !
  • Konuyla çok da alakalı değil de. Sömestr tatili için memlekete gideceğim, digitürk uydu alıcısını yanımda götürsem, memleketteki evime digitürke bakan çanak kursam uyduyu bağlayınca ndigitürk yayınlarını izleyebilir miyim? Var mı bilgilendirebilecek?
  • Hd yayin ise eutelsat sistemi olam her yerde kutunuzu kullanabilirsiniz

Sd sistem ise de eutelsat sistemine gerek yok turksat uzerinden izleyebilirsiniz.

• .
  • İzleyebilirsiniz.
  • Merhabalar,

Yukarida size paketlerin aylik giderlerini cikardim detayli bir sekilde sundum

Suan bizde satilan paketler,

Sampiyonlar paketi 549 tl
    Giris paketi 199 tl

Bu paketlere arzu ederseniz 13 tl farkla film veya dizi ekleme yapabilirsiniz,sampiyonlar paketini 7 tl farkla tum super lig maclarini alabilirsiniz ve spor extra paketini 10,99 tl farkla de ekletebilirsiniz

Tesekkurler,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erdenu -- 23 Ocak 2014; 21:14:49 >
  • .
  • Bugün internet üzerinden şampiyonlar paketi aldım teknik servisle görüştügümde IQ cihazı verecegiz dediler ancak hangi IQ cihazını verebilirler?
  • Musteri hizmetlerini arayiniz onlardan size hangi bayiyi yonlendirildigin ogrenin ve bayiyi arayarak sorabilirsiniz

Genelde hd humax kutu geliyor musteriye.

• Kampanya devam ediyor almak isteyenler beni arayabilir veya magazaya gelelbilirler

Tesekkurler,

• Giriş paketi almayı düşünüyorm 1 yıl boyunca 199 tl den başka ücret verecek miyim bide hangi hd kutuyu öneriyorsunuz?

• 199 tl baska bir odeme yok kurulum aktivasyon ucretsiz
    humax kutu onerim

• Humax'ın hangi modeli peki sizce 9504ten kimse memnun değil

• 3 tane cesiti var o kutunun bayi getiriyor kuruluma gelirken.

• Diğer illerde olup taksitle almak isteyenler;

Ayrıca 31 Ocak'a kadar Avea WOOPS üyelerine 100 TL indirim ile 454,90 a alabilirsiniz.

http://www.woops.com.tr/her-an-yeni-bir-woops/media-markt

• Hafta sonuda kampanyamiz devam ediyor kurulum yapilir magaza stok mevcut.

• Magazada kalan stok,

Sampiyonlar paketi 18 adet
    Giris paketi 29 adet

• 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.