Bildirim
İşta Bizim Sınıf (8-D)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Çömezler sizi ... napalim yani bu aralar çok haşır neşir oldun ne iş? -
Kadir Ne Öle Gözler Uzaylı Gibi -
quote:
Orjinalden alıntı: :::Legend Brian:::
Kadir Ne Öle Gözler Uzaylı Gibi
sınıfın kırosu erzurumlu -
tiplere bak yaw hepsi birbirinden komik bak bak ağlaa yetmedi jilet wur yetmedi setbaşı köprüsünden atla yetmedi bie yak kendini yetmedi kokuyu teneffus et yetmedi yanık vucuda tuz baz yetmedi ölürsün artık heralde aq -
çetenin elebaşı benim ha belli oluyo zaten -
1152x864
sanırım 7610/6670 benzeri bir telefonla çekilmiş, resime yazılarda photoshop ile eklenmiş
ben paint ten yapmışsındır diye tahmin etmiştim
-
umut tada bi mazlum tipi var be abi -
quote:
Orjinalden alıntı: outlaw
1152x864
sanırım 7610/6670 benzeri bir telefonla çekilmiş, resime yazılarda photoshop ile eklenmiş
ben paint ten yapmışsındır diye tahmin etmiştim
bravo 7610 loa çekildiphotoshopun versiyonu 8.0 o kadarda çömez deiliz gördüğünüz gibi nede olsa okulun sitesinin tasarımını benyapıorum
-
Photoshop 8.0 olduğu belli, 9.0 CS2 kullansan türkçe karakterleri rahatlıkla yazabilirdin
Yine de ellerine sağlık paint'çi gençlik yavaş yavaş bitmek üzere -
quote:
Orjinalden alıntı: m@trix
umut tada bi mazlum tipi var be abi
onun öle göründüğüne bakma çok p.şttur o -
quote:
Photoshop 8.0 olduğu belli, 9.0 CS2 kullansan türkçe karakterleri rahatlıkla yazabilirdin
Yine de ellerine sağlık paint'çi gençlik yavaş yavaş bitmek üzere
pc netin cdsinden evrmişlerdi adobun tümn yazılımları varda 1 yıl önce almıştın 9.0 ı da indirmeyi gözüm kesmiyo ordada copy/paste yapıcam 2 saat dedim zaten bizim komşuyla kapışıyoduk kimin kolonlar en fazla ses çıkarıyo diye bizim komşu 2+1 le benim 5+1 i geçeceğini sanıyo ne yapsın garibim
-
ömrüm boyunca gömleimi içime sokmadım kmsede sokturamaz kemer de takmadım okul pantlonlarım zaten düşük bel gibidir hele geçen sene bende 8 dim oks i sittirip ettim don topluoum koca gün -
Canlarım ya, inanın özendim birden. bizden geçti öğrencilik bari siz keyfini çıkarın -
quote:
Orjinalden alıntı: mustafako14
quote:
pc netin cdsinden evrmişlerdi adobun tümn yazılımları varda 1 yıl önce almıştın 9.0 ı da indirmeyi gözüm kesmiyo ordada copy/paste yapıcam 2 saat dedim zaten bizim komşuyla kapışıyoduk kimin kolonlar en fazla ses çıkarıyo diye bizim komşu 2+1 le benim 5+1 i geçeceğini sanıyo ne yapsın garibim
5+1, 2+1 den rakamsal olarak büyük gözüksede markadan markaya göre değişir. Mesela
PHILIPS SPA9300 2+1 SPEAKER (50W RMS (30W + 2x10W), 2.1 Ses Sistemi) ile DIANA KA-4200 5+1 i karşılaştırsan, Philips'in DIANA'yı ezip geçtiğini bile görebilirsin
http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=260&productid=bd61316 (philips)
http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=957&productid=bd91000 (DIANA)
-
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: mustafako14
quote:
5+1, 2+1 den rakamsal olarak büyük gözüksede markadan markaya göre değişir. Mesela
PHILIPS SPA9300 2+1 SPEAKER (50W RMS (30W + 2x10W), 2.1 Ses Sistemi) ile DIANA KA-4200 5+1 i karşılaştırsan, Philips'in DIANA'yı ezip geçtiğini bile görebilirsin
http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=260&productid=bd61316 (philips)
http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=957&productid=bd91000 (DIANA)
bende creative 5+1 var onda ise hani şu mecidiyeköyde pc toplatınca yanında verdikleri eşantiyon hoparlörler varya onlardan var
-
o zaman sen ezip geçersin tabi
-
Siz sanki diğer 8.sınıflara göre biraz azman kalıyorsunuz -
sömestrelerde forumu kapatmak lazım -
fantastik dörtlünün extended versiyonu gibi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X