< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
İstanbul'a 5 uçak (2. sayfa)
-
-
Gündemimiz köpekler. Nolmuş ki uçak dolusu Ruandalı gelecekse?
-
bilmen thy de çalışmıyorum ben normali ne nerden biliyim, bilirkişiler sizlersiniz.
-
İnternet diye bişey var
Thy sitesine gir, 1 haziran ruanda seferine bak bakalım nasıl dolu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
daha önceleri sinekmi avlıyormuş peki?
dünyanın en aktif yoğun havalimanlarından biri ist ,mozambik değil burası dünyada ilk 10 dayız bu konuda.
ayrıca büyük bir kesım ist dan aktarma yapıyor.
1-Atlanta Hartsfield-Jackson: 61,226,507 koltuk
2-Dubai Havalimanı: 56,504,042 koltuk
3-Tokyo Haneda: 52,692,487 koltuk
4-Londra Heathrow: 49,370,859 koltuk
5-Dallas Fort Worth: 48,083,921 koltuk
6-Denver Havalimanı: 46,743,622 koltuk
7-İstanbul Havalimanı: 46,399,238 koltuk
8-Los Angeles Havalimanı: 44,482,633 koltuk
9-Chicago O'Hare Havalimanı: 43,708,796 koltuk
10-Guangzhou Havalimanı: 43,425,916 koltuk
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 31 Mayıs 2024; 20:4:49 > -
Yahu kardeşim Ruanda dan günde 5 uçak full ne zaman gelmiş, lafı değiştirme
bende sana soruyorum dünyada yoğunlukta ilk 10 da olan ülkede nezaman boş görülmüş
-
Bunlar zenci bir de..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 31 Mayıs 2024; 20:11:15 > -
Bal gibi anladında anlamamazlıktan geliyorsun
Kimin geldiği belli değil
İngiltere Ruandaya mülteci gönderiyor
Hooop ordanda buraya
gayet iyi anladım bir iki hafta önceki uçuş kayıtlarını koyda buraya anlayalım aşırı peak yapmışmı iddanız doğrumu?
ist geçiş aktarma noktası çoğu uçak ağzına kadar tıklım tıklım dolu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 31 Mayıs 2024; 22:16:10 > -
Göz göre göre ülkeye turizm kisvesi altında yine çerçöp tipler ittiriliyor. Hadi bakalım. Gelsinler bi Ruandalılarımız eksikti.
Aynen kardeşim, bunlar afgan mülteciler sınırlardan ellerini kollarını sallayarak giriyor diyordu, halbuki hepsi moleküler transportasyon ile geldi.
Ruanda sucuğu yememizi istemeyen tipler bunlar.
Biraz kaliteli muhalefet yahu
Hadi İngiltere neyse ama Ruanda'nın nasıl bir caydırıcılığı olabilir bize karşı çıldırmak üzereyim nasıl mültecilerini bize yollarlar
-
Iyide Ingiltere su ana dek tek bir Ruandaliyi bile henuz geri gondermemistir. Ruandadan gelenler acaba gercekten Ruandalilarmi? Yoksa Ruandali maskesiyle baska bir ulkeden gelenlermi?
Iktidar artik seytana pabucunu ters giydiriyor. Bazi seyler tepki cekmesin diye artik maskeleyerek yapiyorlar bu isi.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Yine fondaş medya yalanları ve sorgulamadan yutanlar. Hiç değişmez.
-
peki bu antlaşmadan önce uçak sayısı kaçmış 0 mı. sordum cevap veren olmadı.
burası dünyanın en aktif havalimanlarından biri ayrıca kim ista gelicek ,kim kalıcak o bille belli değil çoğu yabancı ist dan diğer ülkelere aktarma yapıyor burası genel olarak aktarma merkezi çoğu uçak ağzına kadar dolu.
ayrıca nbo bildiğim kadarıyla kenya 50-60 milyonluk turistik ülke orası köy değil muhtamelen çoğu fransa ingiltre almanyaya giden kişiler değilse bende adam değilim uçağın çoğu kenyadan dönen turist aşkınız pembiş beyaz ırktır.
bir mualif cahil tavlama sanatınız algınız daha patladı. nbo nun neresi olduğuna bile bakmamışlar,çok üst akıllar canım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 1 Haziran 2024; 13:4:3 >
-
Hangi muhalefet? 😆 Hepsi aynı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X