Şimdi Ara

İstanbul Anadolu Kiralık Ev (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
785
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: dhfade

Biraz daha pendik kaynarca tarafına gelip,ise metroyla gitmeyi deneyebilirsin.hergun marmara hastanesi -sirkeci yapıyorum. Gerçi ogrenci akbil olursa avantajlı,aylık yapılıp.

olabilir hocam şirketimizin serviside var zaten olmadı metroyla da gidebilirim.. bir çok bölgeye servisimiz var arkadaşlar yani önerebileceğiniz semtler şirkete uzakta olabilir çok önemli değil.. yeter ki yeni evli olacağımız için güzel olsun yeni olsun istiyorum
  • Eski kiracıdır. 750 ye ev bulmak neredeyse imkansız şu an.

Ulusu, İnönü mahallesi İçerenköy tarafında.
  • Piêr Dé Sans kullanıcısına yanıt
    arkadaş 3 yıllık kiracısıymış bu evin..

evsahibinin 6-7 tane aynı binada dairesi varmış diğer bir dairede oturan komşusuyla konuşmuş onlarda o fiyatlarda oturuyormuş, komşusunun biri yaşlı bi çiftmiş, demiş ki "siz kendinize ev alamadınız mı abla neden hala kirada oturuyorsunuz?" demiş verdiği cevap "2 tane kirada evim var 1200den kiraya verdim bu eve 600 veriyorum neden çıkayım sen olsan çıkar mısın?" demiş haklı vala...
  • 3 yıl önce ise evet o fiyatlaraydı. 3 yıl önce 700 liraya sıfır 90 metre kare evde oturuyordum. Ben çıktım 2 sene sonra. Yerime gelen çift 1100 liraya tuttu evi. Fiyatlar son iki senede acaip uçtu. Yoksa bahsettiğiniz fiyata idealtepe merkezde bile bulurdunuz.
  • Pendik metrosu faaliyete geçti mi, kullanılıyor mu arkadaşlar şu anda? Ona göre ben de Pendik taraflarından ev tutmayı düşünüyorum da.
    Peki sizce kiralar düşer mi? bu nasıl bir artıştır böyle arkadaş böyle kira mı olur ya
  • Darkness kullanıcısına yanıt
    tavşanlıya kadar durak var en son sanırım.. tam emin olamadım
  • Son durak tavşantepe. Pendik çıkışındaki mezarlığa kadar gidiyor metro.

@ogzZzhnn

Fiyatlar düşmez. Bu kentsel dönüşüm ayağına milleti iyi düdüklüyolar. Millet de nasıl olsa müteahhit karşılıyor diye ses çıkarmıyor ama zamanında 1200 liraya çok dediğimiz yerleri şimdi 1600 liraya tutamıyoruz.
    hocam mesela sen nerede ne kadara oturuyorsun ? bu nedir abi ne yapacaz biz ya :(
  • Şu an ailemle yaşıyorum ama 3 sene kayışdağında oturdum.

İlk oturduğum ev Kayışdağı Fenerbahçe Koleji karşısındaydı.

85 metre kare net alan , 2+1 daire 700 liraya tutmuştum 4 sene önce. 2 sene oturdum. çıktım. Orayı 1100 lira kiraya verdiler.

Ordan çıkıp İnönü Mahallesinde ev tuttum. 135 metre kare 3+1. 1300 liraya anlaştık. ERtesi sene çıktım. Benden sonra taşınandan 1600 lira istemişler.

Fındıklı civarında evin boyutuna ve eskiliğine göre 600-1300 arası değişiyor kiralar. Zümrütevler de o civarda. Küçükyalı da abim tuttu 130 metre kare 1800 lira. İdealtepe de arkadaş oturuyor 1300 lira 75 metrekare.

Gezinmen lazım. Bakarsın denk gelir bulursun ama cidden zor. Küçükyalı tarafındaki emlakçıları bir talan et derim. Bazen saçma sapan bir yerde çıkabiliyor.
    Haklısın hocam aramalara başladım haftasonu idealtepede gezindim yolda samimi gördüğüm insanlarla güvenliklerle esnaflarla görüştüm bazılarına numaramı bıraktım. bi kaç tanesi güvenilir emlakçı tavsiye etti onlarada haber verdim. şimdi haber bekliyoruz bakalım elimizden geleni yapıyoruz inşallah hayırlı bi kısmet çıkar

Fındıklı civarında evler güzel yeni ve uygun ama ortamı çok berbat çok karışık ve olaylar oluyor vs gibisinden şeyler söylediler bununla ilgili bir fikrin var mı ?
  • FIndıklı evet karışık bir yer. Fındıklı nın üst taraflarına bakmanız lazım. Başıbüyük yoluna yakın yerlere. merkezi oldukça karışık. Gece gezmeyi pek istemeyeceğiniz türden
  • Merhaba arkadaşlar,

Evimi tuttum çok şükür. Ümraniye İkbal caddesi üzerinde 1senelik bir bina, 1150ye anlasabildik en son olarak. Sahibi müteahhit olduğu için komisyon vermedik. İki kira depozito istemişti 1tane verdim.

Tavsiyem, sakin emlakçılara bulaşmayın arkadaslar emin olun çok ev var sahibinden bi suru ev bulduk en son bunda karar kıldık.

Biz öylesine inşaatta çalışan ustaya sorduk sağolsun yardımcı oldu bize patronunu aradi evlerinden biri bosa çıkıyormuş onu tuttuk.

Ev arayanlar havalar daha fazla isinmadan bulun yoksa fiyatlar artıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.