Şimdi Ara

istanbul anadolu yakasında ipod tamiri???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.731
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar,, bozulan 60gb ipod video m var usb den yandı. kadıköydeki fornmet e gösterdim anakartı yanmış değişicek dedi.
    değişim için 120 euro fiyat istediler. ama fiyat gerçekten çok büyük. yani zaten bu cihazın 120 gb ı şu anda sıfır olarak 200 euro

arkadaşlar bilen eden varsa ipod tamiri yapan yer adres ve telefon bilgi paylaşımı bekliyorum sizlerden.....

• 2 gün oldu kimseden ses seda yok :( napcaz;?;?
  • istanbulda ama avrupa yakasında mesela ben bunu buldum...telefonla görüşebilirsin...belki işini görür...

http://www.girisimservis.com/index_dosyalar/Page399.htm
  • Kadıköy'de Moda caddesi Çakıroğlu işhanını kat:1'de Müslüm Usta diye sadece mp3 player ve ipod tamir eden birisi var.. Tamir ücretleri de gayet makul.. Bir kaç kez kendisine kulaklık ve mp3 player tamiri yaptırmıştım..Dükkanın da bayağı ipod yedek parçası mevcuttu.. isterseniz görüşün belki bir çözüm bulur..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frux -- 25 Mart 2009; 22:41:35 >
  • allah razı olsun kadiköydeki ustaya bir gideyim bakalım tekrar sağolun....
  • quote:

Orjinalden alıntı: frux

Kadıköy'de Moda caddesi Çakıroğlu işhanını kat:1'de Müslüm Usta diye sadece mp3 player ve ipod tamir eden birisi var.. Tamir ücretleri de gayet makul.. Bir kaç kez kendisine kulaklık ve mp3 player tamiri yaptırmıştım..Dükkanın da bayağı ipod yedek parçası mevcuttu.. isterseniz görüşün belki bir çözüm bulur..

Öğrendiğim iyi oldu teşekkürler...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.