bilgisayarımda lcd ekran bağlantısından kaynaklı bir sorun var,ekranda çizgiler var dolayısıyla.
bir de chipset de problem var,usb ler çalışmıyor..
garantisi de dolmuş durumda.
istanbul anadolu yakasında önerebileceğiniz,güvendiğiniz bir yer var mı ?
Ekrandaki sorun belki de chipsetten de kaynaklanıyor olabilir.Bilemiyorum.
kadıköyde yazıcıoğlu pasajı var oraya uğra istersen
yazıcıoğlu'nda bir çok dükkan var,hangisini öneriyorsunuz dostlar ? ben açıkçası pek güvenemiyorum yazıcıoğlu'ndaki laptop tamircilerine.
quote:
Orijinalden alıntı: franklyy
yazıcıoğlu'nda bir çok dükkan var,hangisini öneriyorsunuz dostlar ? ben açıkçası pek güvenemiyorum yazıcıoğlu'ndaki laptop tamircilerine.
Yazıcıoğlu ve Laptop bi arada kullanılınca direk bi anım aklıma geldi. Çok kısa.
Bi ara babamla yazıcıoğluna gitmiştik Cumartesi falandı vakit öldürelim diye. Orda adamın biri bağırıp çağırıyor gittik baktık ne oluyor diye. Adamın bağırışlarından anladım ; 2-3 gün önce notebook vermiş oraya sonra gitmiş almaya ama verdiği adam yok. 17-18 yaşlarında birini koymuş oraya sadece dükkana bakıyor. Sonradan adam biraz daha söylenince karşı dükkanlardan falan geldiler ne oluyor diye, adamda anlattı. Laptop'u parçalamış satmış verdiği adam. Adam baya cıngar çıkardı cam, çerçeve bırakmayacak sandım bi an. Artık parçaladığını nasıl anladı falan oralarını bilmiyorum sadece duyduğum kadarını biliyorum.