Şimdi Ara

İstanbul/And. Yetkili Olmayan Özel Peugeot Servisi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
687
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

2004 206 Look HDI sahibiyim. Son zamanlarda arabamın yürüyen aksamından garip sesler gelmeye başladı. Çok rahatsız oluyorum ama 1 senedir aramama rağmen İstanbul anadolu yakasında Pug'dan gerçekten anlayan, insancıl ve dürüst bir servis bulamadığım için yaptıramıyorum.

Yetkili servislerin yetkilerini kötüye kullarak alenen yaptıkları dolandırıcılıklar yüzünden (istisnalar kaideyi bozmaz) yetkili servislere karşıyım. Yalnızca Peugeot'lara bakan, işinin ehli bir yer biliyorsanız lütfen yardım edin.

İlgilenecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

Not: Tüm yetkili servisleri zan altında bırakmak istemediğim için istisnaları hariç tuttuğumu belirttim, umarım boş tartışmalarla zamanımızı öldürmek zorunda kalmayız.

• Arkadaşlar forumda hiç ist anadolu yakasında ikamet eden Pug kullanıcısı yok mu?
  • Gerçekten ben de çok aradım Kartal bölgesinde ama galiba yok.
  • Hocam arabanın yürüyenindeki sorunlar için çok telaş etmeyin ve illa pug servisi olsun diye düşünmeyin bence. Eğer bildiğiniz iyi bir usta varsa başka model olsa bile size yardımcı olur. Çünkü ön takımda yapılacak iş bellidir. Bozuk parça ile yenisini değiştirmek... Kimi ustalar kendisi bakıp parçayı aldırır. Kimisi rot-balansçıya yollar ve onun söylediklerine göre değişimi yapar. Siz bir rot balanscıya gidin ve durumunuzu söyleyin. Rot balansçı zaten sizi yönlendirir...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.