Şimdi Ara

İstanbul-Antalya Arası Hangi Güzergah Tercih Edilmeli (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (3 Mobil) - 2 Masaüstü3 Mobil
5 sn
48
Cevap
1
Favori
153.552
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Burdur üzeri duble yoldur. Daha az viraj vardır. Daha rahat yolculuk edersiniz. Bucak tarafındaki sabit radarlara dikkat. Isparta yolu geniştir ancak gidişli gelişli ve bolca virajlıdır. Isparta yolunun tek artısı manzarası güzeldir, ormanlar içinden geçersiniz. Bende Lara'da oturuyorum Burdur yolunu tercih ederim genelde.
  • alanya tarafına gitmeyecekseniz eğer ısparta yolundan gitmenin anlamı yok. burdur üzerinden devam edin
  • Merhaba,
    Güzergah hala aynı mı?
    Manavgat için burdur mu ısparta üzeri mi tavsiye edersiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Size 3 tercih önerebilirim

1 ) Eğer Antalya değilde Manavgat Alanya taraflarına gidecekseniz

Adapazarı - Bilecik -Kütahya - Afyon - Isparta - Serik - Manavgat ve Alanya düzargahı uygundur

2 ) Adapazarı - Bilecik -Kütahya - Afyon - Burdur yada Isparta ( Isparta'dan giderseniz Isparta Antalya arasında konaklayabileceğiniz ve mola verebileceğiniz göl kenarı mekanlar vardır.Burdur ile aynı Km Antalya arası.)

3 ) Yukarıda güzergahlarda körfezi dolaşarak gitmek var.Ama İstanbul'dan sonra köprü ve İnegöl üzerinden de yolu biraz kısaltarak gidilebilir ama köprü ücretini de düşünmen gerekir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bamorex -- 25 Haziran 2023; 18:17:51 >
  • Öncelikle tşkler

serik den kastınız, ısparta üzerinden iaksuya bağlanıp d400 üzerinden seriğe ulaşıp ardından manavgata inmek değil mi?

• Merhaba,

Aynı rotayı izelemem gerekecek, hedef Lara plajı. Google maps İstanbul'dan rota istediğimde Isparta Burdur ayrımında süre olarak daha uzun olmasına rağmen Isparta üzerinden veriyor normalde rotayı. Yukarıda yazılanlara baktığımda ise duble yol olması sebebiyle Burdur Antalya yolu tavsiye ediliyor.

Benim tercihim yarım saate kadar daha fazla sürecekse bile güvenli olan rotayı seçmek olur, bu durumda Burdur üzerinden gitmek daha doğru olur diye düşünüyorum. Yanılıyor muyum?

İstanbul-Antalya Arası Hangi Güzergah Tercih Edilmeli

• agust A kullanıcısına yanıt

Hocam konuya 5 yıl önceli cevabı da ben vermişim, ancak artık değişen bir durum var, Burdur üzeri gelirken Batı çevre yolu açıldı, duble ve daha rahat bir yol Burdur’u kullanın, çevre yolu sizi Aksu’ya bağlayacak

• Bende Kemer'e gideceğim. Burdur üzerinden gitmeyi düsünüyorum. Yol üzerinde gezilecek yer veya piknik alanları önerileriniz var mıdır?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • icemy kullanıcısına yanıt

şu anda sadece özel paralı yollarda radar yok 2.5 senedir zeytinburnu ofis-çorlu fabrika arasında haftada 2 kere gidip geliyoruz, kimi yerde 260 km yi gördük daha ceza gelmedi...

bütün radarları bedava yollara sevk etmişler sanki...

• degobar kullanıcısına yanıt

Özel paralı yola hiç girmedim ama doğrudur.Radar cezasından fazla otoban parası var.

2 sene önce ceza yediğim bucak ta önümde giden e200 e flash patladı.

• Burdur üzerinden geleceksiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamlar,istanbul-alanya üzeri hangi güzergahı tavsiye edersiniz yol üzerinde şuraya buraya uğrayabilirsin bunu alabilirsiniz dediğiniz yerler varsa tavsiye alabilirim :)

• Fsm0066 kullanıcısına yanıt

En mantıklı yol istanbul-izmit-sakarya-bozöyük-kütahya-afyon-burdur-antalya-alanya

Antalya girişinde çubuk beli inildikten sonra döşemaltıda saparak aksu dan çıkarak hem daha kısaltmış olursun hemde şehiriçi trafiği ve ışıkların bir kısmını pas geçersin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi icemy -- 25 Temmuz 2023; 0:55:2 >
  • Ben geçen hafta burdur değil de ısparta üzerinden gittim geldim. Yol manzarası harika ve gölbaşı başında güzel mekanlar var.
    Yolun yarısı gidiş-geliş ama yol dar değil.
    Gündüz gözü ile Tecrübeli şöförler için sorun olmaz

Giderken de gelirken de birer kez mobil radar uygulaması gördüm her ikisi de ters yönlerdeydi.

İl-ilçe girişlerinde sabit direkt radarlar var ama 500-1000 metre önceden uyarı levhaları var. Uyarı levhalarına dikkat ederseniz sıkıntı yaşamazsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi damneed -- 18 Temmuz 2023; 21:57:39 >
  • Selamlar tekrardan,istanbul antalya yolunu çıkıcaz inşallah,afyon ısparta güzergahında önerebileceğiniz kahvaltı mekanları varmıdır ?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Isparta yolunun manzarası güzel ama önünüze acemi bir şoför veya bir tır çıktığı zaman bazen yolun durumuna göre sollamanız imkansız oluyor. ( yol tek gidiş geliş). Yani dönüş yolunus İstanbul değil daha yakın bir yer olsa çekilir bir çile ama orada 60 la giderken istanbula kadar yol gözünüzde büyüyebiliyor Burdur yolu duble ve ortalama üzerinde bir hızla gidebilirsiniz.

• Bu iki yolun ücret hesaplamasını beceremedim arkadaşlar.

Osmangazi'yi kullanırsam;

Giriş: Osmangazi(İzmir Yönü) - Çıkış(Bursa Serbest Bölge) = 484 TL

Diğer yolu kullanırsam;

Giriş: Kurnaköy2 - Çıkış: Adapazarı = 160 TL

Eyüpsultan'dan Antalya Merkeze gideceğim. Hesaba katmadığım ücretler için yardımcı olur musunuz?

İstanbul-Antalya Arası Hangi Güzergah Tercih Edilmeli

• yeymen8 kullanıcısına yanıt
    Osmangaziyi kullanma, Kmo dan izmite kadar git, sonra arifiyeye kadar temden gideceksin, oradan aşağı pamukova, bilecik, bozüyük, kütahya, afyon, burdur, antalya. Başka yola gitme macera olur, osmangazi ücreti fazla bahsettiğim yollar temiz ve akar

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Lego95 kullanıcısına yanıt
    Bahaettiğiniz yol attığım ekran görüntüsündeki diğer gösterdiği seçenek, doğru mu?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • yeymen8 kullanıcısına yanıt

Selamlar. Haritadaki açık renk ile gösterilen (Sakarya üzerinden olan) rotayı kullanarak, geçen salı günü Kartal - Antalya Tekirova seyahati yaptım. Öncelikle yolda hiçbir yerde çalışma yoktu ve genel kalitesi oldukça iyi. Bilecik'ten sonra hemen her ilçe içerisinde/girişinde anlık hız ölçen Eds kameraları var. Belirgin işaretleri var kaçırmazsınız. Dikkat ettiğimi düşünüyordum ama bir tanesinden ceza gelmiş maalesef. Büyükşehirlere nazaran ilçelerdeki cezalar 24 saatte e devlet'e düşüyor. Fazla radar aracı yoktu bu sefer. Aklımda kalanlar Bilecik çevreyolu ve Kütahya yaklaşma idi. Yol kenarındaki radar tabelelarının birçoğu unutulmuş gibiydi.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.