Şimdi Ara

ISTANBUL-ANTALYA(kemer) ROTA ONERISI (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.171
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Yaklaşık 2 hafta önce istanbuldan antalyaya gidip geldim. Denildiği gibi ıspartaya kadar çok rahat gidebilirsiniz, Burdur yolunu bilmiyorum ama ısparta yolu antalyaya yaklaşık 100 km civarı tek gidiş geliş, yer yer düzgün, aşırı derece bozuk ve yanlış hatırlamıyorsam o yola girişte ve çıkışta çalışma var, oralarda o sebepten tek şeride düşmüştü.

Giderken gece geçtim oradan, gece geçmenizi tavsiye etmiyorum ışıklandırma hiç yok desem yeridir.
  • Erchank kullanıcısına yanıt
    Sagolun kullanmam o yolu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Erchank kullanıcısına yanıt
    hocam çalışma olmayan yerleri de genelde tek şerit :) Arada iki taraftan biri için çift oluyor ama bölünmüş yol olmadığı için sollama yaparken bile korkuyorum sol şeridi. Fark ettiyseniz arada rampa oluyor ve diğer araç bazen bir bakmışınız sizin şeritten karşınıza çıkmış. Zaten Antalya'nın batısına giden biri için Isparta yolunun hiç bir mantığı yok. Doğu yakasına gitmek isteyenlere bile Burdur yolunda çalışma yoksa Burdur yolunu tavsiye ederim özellikle de sabırsız arkadaşlara.
  • Benim önerim
    Sakarya Eskişehir Çay Burdur Antalya

:)
  • Deorro4 kullanıcısına yanıt
    Merhaba.

Afyon'a kadar olan kısmı size kaldırım kaldırım anlatabilirim. Sakarya gişelerinden Mekece'ye kadar yaklaşık 50 km bölünmüş yol duble. Mekece'den sonra Bozüyük'ün çıkışına kadar otoban kalitesinde yol. Bozüyük'ten Kütahya'ya kadar yol yine duble. Porsuk Çayı civarlarnda virajlara dikkat edin. Kütahya'dan Afyon Özdilek kavşağına kadar olan yolu yenilediler. Yolun kalitesi yükseldi. Bölünmüş duble yol.
  • topaz42 kullanıcısına yanıt
    Sagolun bilgilendirme icin hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • masmas1514 M kullanıcısına yanıt
    Antalya'dan dönüşümde bahsettiğiniz gibi çift olan yolda beni virajda sollamaya çalışan araç, karşıdan da sollama yaparak gelen bir kamyon ile az daha kafa kafaya çarpıyordu zaten :)

Maalesef doğu tarafına gittiğim için o yol daha cazip geliyor bana. Yoksa çekilecek yol değil gerçekten :)
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.