Şimdi Ara

ISTANBUL-ANTALYA(kemer) ROTA ONERISI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.169
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • D-650 5 gun sonra istanbuldan kemere bu karayolu uzerinden gitme planimiz var 2 yol varmis biri bu en kisasi birde e87 diye bir yol varmis ama onu dusunmuyoruz

Sorum ise bu d650 karayolu hakkinda bilgisi olan varmi yollari kac seritli genelde yogunluk olurmu calisma vs varmi bilgisi olan varsa yardimci olursa sevinirim yol hakkinda
    Ne ile karsilasacagimizi bilelim diye
    Veya alternatif yok varmi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deorro4 -- 17 Ağustos 2015; 21:58:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

• Google maps istanbul-kemer yazdığında çıkan rota en iyisi ve kullanman gereken rotadır.
    Yollar gayet güzel duble yoldur.
    İyi tatiller.

Maps
  • Murat006 kullanıcısına yanıt
    Tesekkurler bende bu yolu soruyordum

• Hocam geleceksiniz Bursa'ya ordan Kütahya-Afyon-Burdur-Antalya-Kemer yapıcaksınız. Haziran ortasında Bursa'dan Kemer'e 6 saatte gittik mola vermeden.İstanbul-Bursa 3 saat sürse 9 saatte inşallah ordasınız hayırlı yolculuklar
  • ŞAhin kullanıcısına yanıt
    Sagolun hocam ama haftasonu yalovaya ya 4 saatte gidiliyo bazenleri cok trafik oluyor ciftlikkoyden bursaya

Bursadan kemere 6 saatte ortalama hiziniz kacti ?

• Deorro4 kullanıcısına yanıt
    Antalya'nın batısına gidiyorsanız kesinlikle Burdur'dan gitmelisiniz ki Burdur yolu Isparta yoluna göre çok daha iyi bir yol
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ankara antalya yol onerisi
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: masmas1514

Antalya'nın batısına gidiyorsanız kesinlikle Burdur'dan gitmelisiniz ki Burdur yolu Isparta yoluna göre çok daha iyi bir yol

Dün burdur yolundan geldim felaketti. Isparta yolu daha kötü diyorsunuz o yolu düşünemiyorum artık.

• Nesi kotuydu hocam yolun ?

• Hocam Burdur yolu duble ama Isparta yolu gidiş geliş. Manzara açısından çok güzel ama tehlikeli, bilmeyen için 2 kere tehlikeli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi masmas1514 -- 18 Ağustos 2015; 11:18:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deorro4

Nesi kotuydu hocam yolun ?

Yol yapımları nedeniyle yolun tek şeride düşmesi, kullanılan asfaltın diğer yollara göre daha kalitesiz olup ses yapması, her yerde çukur tümsek ve yol dalgalanmalarının bulunması gibi nedenler.

• Orasi kotu olmus neyse baska care yok

• Uzun zamandır kullanmıyorum o yolu ama Isparta yolunu görün bir de :) Arkadaş Kemer'e gidiyorsa zaten Isparta yolunu kullanması saçma olur. Yol çalışmalarından haberim var ama tek şerit kaç km devam ediyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: masmas1514

Uzun zamandır kullanmıyorum o yolu ama Isparta yolunu görün bir de :) Arkadaş Kemer'e gidiyorsa zaten Isparta yolunu kullanması saçma olur. Yol çalışmalarından haberim var ama tek şerit kaç km devam ediyor ?

Valla çok önceden gitmiştim ısparta yolunu pek hatırlamıyorum ama kemere gidilecekse antalya içindeki ışıklar adamı bezdirir o yüzden burdur yolu her şeye rağmen daha mantıklı görünüyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Deorro4

Sagolun hocam ama haftasonu yalovaya ya 4 saatte gidiliyo bazenleri cok trafik oluyor ciftlikkoyden bursaya

Bursadan kemere 6 saatte ortalama hiziniz kacti ?

Ortalama 110 diyebiliriz hiz icin.

• Sagolun burdurdan giderim bende

• Kütahya-Afyon ve Afyon-Burdur arası çok hızlı gidebilirsiniz. İnönü de ve Sandıklı'da radara dikkat :) Genelde orada radar cezası yiyen çok .
  • masmas1514 M kullanıcısına yanıt
    Radarlardan once uyari vardi degilmi
    Zaten 170 den fazla gidecegimide sanmiyorum ama
    Birde hiz siniri oralarda 120 di yanlis hatirlamiyorsam yani 130 a kadar gidebilirim

• Duble yol hız sınırı 110 dur. Lütfen 170 vs yapmayın. 1 saat geç varın sakin varın. Zaten 170 ortalama tutturamazsiniz. Sakin bir şekilde 110 en güzeli.

• Verticall V kullanıcısına yanıt
    Yok hocam ortalama 170 degil zaten cikacagim en yuksek hiz 170 olur dedim

%80 inde yolun sinirlari asmam zaten %10 u kadar bi hiz ceza yemiyordu 120 ye sabitler cc acar giderim
    Ama sinir 120 degil 110 olmasi kotu olmus ben 120 diye biliyordum

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.