Şimdi Ara

İstanbul Apple Premium Reseller | iPhone 4 ve 3GS Fiyatları (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
0
Favori
4.980
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • geçen seneki iphone 3gs fiyatıyla giriş yapacak görünüyor, zaten hersene olan durum bu. yani daha ucuza bekleyenler kendilerini kandırırlardı

yurtdışı almak en mantıklısı
  • vodafone ve turkcell hala neden kontratlı fiyatları çıkarmadı anlamış değilim hadi arkadaşım neyi bekliyorsunuz çıkarın artık deli olucam
  • 2000 TL çok para
  • quote:

Orijinalden alıntı: VoodooRush

Kafama takılan iki konu var. Konferansta Ağustos listesinde yoktuk hatırladığım kadarıyla. Ve 3 senedir Apple(Bilkom) satmadığı iPhone'u bu yıl satma gereğini neden duydu acaba?

Hiçbir zaman Ağustos listesi olmadı. Yalnıza +sayı gibi değerler verildi. 2000 TL
  • quote:

Orijinalden alıntı: JustBeCooL

quote:

Kafama takılan iki konu var. Konferansta Ağustos listesinde yoktuk hatırladığım kadarıyla. Ve 3 senedir Apple(Bilkom) satmadığı iPhone'u bu yıl satma gereğini neden duydu acaba?

Hiçbir zaman Ağustos listesi olmadı. Yalnıza +sayı gibi değerler verildi. 2000 TL

2010 listesini gördüğüm siteyi bulamadım bakınırken 2009'un Ağustos listesi çıktı. Engadget'ta 24 ülke eklenececek diyor. Temmuz listesiyle mi karıştırdım diyorum.
     İstanbul Apple Premium Reseller | iPhone 4 ve 3GS Fiyatları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VoodooRush -- 17 Ağustos 2010; 15:04:45 >

• heycanla bekliyoruz :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anil34 -- 17 Ağustos 2010; 17:22:22 >
  • bu yil keynote da bu gosterildihttp://yfrog.com/6dscreenshot20100608at610p
  • quote:

Orijinalden alıntı: etherial

bu yil keynote da bu gosterildihttp://yfrog.com/6dscreenshot20100608at610p

Temmuz listesinden sonra bunu vermişler demek ki. Göremedim Engadget'da dediğim gibi.
  • evet. zaten cogu liveblog sitesi bu goruntuyu de cekecegine sadece "september da diger ulkelerle birlikte toplam 88 ulkeye ulasmis olacagiz" anlamli olan slaydi koydu ve bizim butun halk steve eylul de gelecek dedi diye yanlis anladi.
  • iphone 4 16 gb 1500 tl civarı olsaydı cok iyi olurdu ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: etherial

evet. zaten cogu liveblog sitesi bu goruntuyu de cekecegine sadece "september da diger ulkelerle birlikte toplam 88 ulkeye ulasmis olacagiz" anlamli olan slaydi koydu ve bizim butun halk steve eylul de gelecek dedi diye yanlis anladi.

88 ülkeyi de görmedim yalnız ben izlediğim sitede. Geçen yıl da Ağustos için liste olduğundan koymadılar gibi algıladım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PulserWP

Kimi diyor Turkcell'den söylediler 1400 kimi diyor 1800 10 gün kaldı sabredelim görelim bnde çok sabırsızlanıyorm..

derleer derlerr..
  • quote:

Orijinalden alıntı: JohnHancock

quote:

Kimi diyor Turkcell'den söylediler 1400 kimi diyor 1800 10 gün kaldı sabredelim görelim bnde çok sabırsızlanıyorm..

derleer derlerr..

Derler... :)

Ama şu bir gerçek ki iPhone 4, 3GS nin çıktığı fiyattan piyasaya sürülecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SuleymanHilmi

quote:

quote:

derleer derlerr..

3Gs 1800 ve 2100 TL'den mi çıktı piyasaya?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SuleymanHilmi

quote:

quote:

derleer derlerr..

3Gs 1800 ve 2100 TL'den mi çıktı piyasaya?

32 GB lık modeli Turkcell ve teknoloji marketlerde 2100 liradan satıldı.

• İlk mesajımda belirttiğim gibi. Apple Türkiye sitesinde duyruldu.

1. aşama tamamlandı. Çıkması yakındır :)
  • Fiyat ne olursa olsun çıksın artık
  • Sakin.
  • beyler Turkcell in kontratlı kampanyaları nasıl olur dersiniz bu fiyatlara nazaran ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: man in the box

beyler Turkcell in kontratlı kampanyaları nasıl olur dersiniz bu fiyatlara nazaran ?

Taksitle satışları olacağı için biraz farkedebilir. En azından 100-200 lira civarı.

3 operatörde iPhone 4 kampanyasına gireceği için belkide fiyatları aynı olur. Bekleyip göreceğiz.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.