ya varya bi tane fakir 1gömlek bi pantol dünyayı gezen züğürt quote:Orijinalden alıntı: Orodreth Elanesse quote:Orijinalden alıntı: abcboy e bi zahmet, steve jobson yakında meyhanede iphone5 i kaybedecek biz daha 4ü görmedik quote:Orijinalden alıntı: thechosenone07 Net bir tarih iletemiyoruz. Ancak iPhone-4 cihazını avantajlı seçeneklerle, Eylül ayı içinde müşterilerimizle buluşturmayı hedefliyoruz. Saygılarımızla, Turkcell İletişim Hizmetleri A.Ş. Turkcell in demesi budur :D O kim yaw.
quote:Orijinalden alıntı: abcboy ya varya bi tane fakir 1gömlek bi pantol dünyayı gezen züğürt quote:Orijinalden alıntı: Orodreth Elanesse quote:Orijinalden alıntı: abcboy e bi zahmet, steve jobson yakında meyhanede iphone5 i kaybedecek biz daha 4ü görmedik quote:Orijinalden alıntı: thechosenone07 Net bir tarih iletemiyoruz. Ancak iPhone-4 cihazını avantajlı seçeneklerle, Eylül ayı içinde müşterilerimizle buluşturmayı hedefliyoruz. Saygılarımızla, Turkcell İletişim Hizmetleri A.Ş. Turkcell in demesi budur :D O kim yaw.
quote:Orijinalden alıntı: thereisno_spoon quote:Orijinalden alıntı: Brainy iPhone 4 8 Eylül'de Satışta. (Kaynak:Bilinmiyor) Sen yapma bari Bir Bomba Patlatiyim Dedim Sevinmediniz mi ?
quote:Orijinalden alıntı: thereisno_spoon Yunanistanda Vodafone simkilitli mi satıyor cihazları? Gidip almayı düşünüyorum gerçekten sımfree olması lazım, öyle hatırlıyorum.
quote:Orijinalden alıntı: Error 404 quote:Orijinalden alıntı: thereisno_spoon Yunanistanda Vodafone simkilitli mi satıyor cihazları? Gidip almayı düşünüyorum gerçekten sımfree olması lazım, öyle hatırlıyorum. Sim kilitsiz satılıyor
Ciddi misin dostum ?? eğer öyleyse süpermiş quote:Orijinalden alıntı: Brainy quote:Orijinalden alıntı: thereisno_spoon quote:Orijinalden alıntı: Brainy iPhone 4 8 Eylül'de Satışta. (Kaynak:Bilinmiyor) Sen yapma bari Bir Bomba Patlatiyim Dedim Sevinmediniz mi ?
quote:Orijinalden alıntı: Orodreth Elanesse quote:Orijinalden alıntı: abcboy e bi zahmet, steve jobson yakında meyhanede iphone5 i kaybedecek biz daha 4ü görmedik quote:Orijinalden alıntı: thechosenone07 Net bir tarih iletemiyoruz. Ancak iPhone-4 cihazını avantajlı seçeneklerle, Eylül ayı içinde müşterilerimizle buluşturmayı hedefliyoruz. Saygılarımızla, Turkcell İletişim Hizmetleri A.Ş. Turkcell in demesi budur :D O kim yaw. Steve Jobson ve meyhanede kaybedicek. Bayıldım anlatımına.