22 Nisan da saat 21.00 uçağı ile Lefkoşa' dan İstanbul'a gideceğim, uçağım Sabiha Gökçen'e iniyor. Ortalama uçuş süresi 1.30 saat desek, indim, bavulu aldım, çıktım 30 dk desek (rötar yapmadığını varsayalım :) ). 23.00 da Sabiha Gökçen'den Bahçelievler'e ulaşımımı nasıl sağlayabilir acaba? Yardımcı olursanız sevinirim.
YobazPastafaryan
kullanıcısına yanıt
o saatte iett otobüsleri varsa e-11,e-10 ya da 16s. (e-11 otobandan gider daha hızlı ulaşırsın) bin sonra uzunçayır metrobüs durağında iner metrobüsle bahçelievlere gidersin zaten.
diğer türlü havataşın otobüsleri oluyo onlada uzunçayır durağına gelirsin.
quote:
Orijinalden alıntı: YobazPastafaryan
22 Nisan da saat 21.00 uçağı ile Lefkoşa' dan İstanbul'a gideceğim, uçağım Sabiha Gökçen'e iniyor. Ortalama uçuş süresi 1.30 saat desek, indim, bavulu aldım, çıktım 30 dk desek (rötar yapmadığını varsayalım :) ). 23.00 da Sabiha Gökçen'den Bahçelievler'e ulaşımımı nasıl sağlayabilir acaba? Yardımcı olursanız sevinirim.
Dış hat uçuşu ile geliyorsunuz, Sabiha'dan asla yarım saatte çıkabileceğinizi düşünmüyorum :)
Arkadaşın dediği gibi, Uzunçayır Metrobüs için iett (3,5 TL) ya da Havataş (10 TL), oradan da metrobüs ile Bahçelievler (tek biniş 4 TL) en iyi seçenek gibi görünüyor. Alternatif olarak (Anadolu yakası Havataş'ı Uzunçayır'da durmazsa) Taksim Havataşı ile Zincirlikuyu'ya gidebilirsiniz. Geceleri Zincirlikuyu'da durur, oradan yine metrobüs ile Bahçelievler.
:) teşekkürler. artık gidince hangisi varsa ona binerim. :)