Şimdi Ara

İstanbul Autoshow 2017 fuarına 20 büyük otomobil üreticisi katılmıyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
164
Cevap
1
Favori
12.349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Saraylı belediyeden adam taşıyıp, boyuna hülooooğğğ çektirir artık.

• ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sergentooo -- 9 Mayıs 2021; 15:35:57 >
  • "Kararların ardındaki ana gerekçesinin ise sektördeki dalgalanma olduğu ifade ediliyor. Zira 2017 yılında pazarın daralacağı düşüncesiyle markaların bütçelerinde önemli kesintilere gittiği, yüksek maliyetler yüzünden bazı etkinliklere katılmama kararı aldıkları belirtiliyor."

Merakımdan soruyorum İstanbul dışında hangi etkinliğe katılmamışlar?

Daha önce istanbul'da kaç tane autoshow yapıldı hepsinde tam tekmil bulunuyorlardı o zaman yüksek maliyet yok muydu??!

getirilen ötv zammı yüzünden pazar paylarının azalacağını bildiklerinden gelme gereği görmemişler işte... kıvırmanın alemi yok.Protesto tarzı birşey olmuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Omega Speedmaster -- 27 Ocak 2017; 19:45:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Serceye gun dogdu efsane geri donuyor Turkiye eyiye gidiyor

• gayet normal

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ee kim kalmışki gelecek?

Onlarda haklı tabi. Gelmesekte 6 ay kuyrukta bekler bunlar nasıl olsa diye düşünüyorlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • galerilere gitseniz daha çok araba görürsünüz, yapılmasının anlamı kalmamış... kıskanma işin şakasıda yükselen kurlar ve bu vergilerle adamlarda araba satacaklarına pek inanmıyorlar heralde.
  • var bir gariplik
  • Adamlar kısaca diyor ki ''Ey Türk Hükümeti dünya genelinde fabrikalar açıyorum, binlerce insana istihtam sağlıyor, onlarca teknolojiye yatırım yapıyor bu arabayı üretiyorum. Sen ise oturduğun yerden ve bu maliyetlerin hiç birine katlanmadan benim kadar para kazanıyorsun. Çüş.''

• Gelmemeleri çok normal değil mi?
    40 bin euro luk arabayı, Türkiye 120 bin euro ya satıyor. Yani arabayı üreten firma üretim yaptığı hâlde 25-30 bin euro kâr ederken, Türkiye hiç bir emek vermeden 90 bin euro kazanıyor.
    Dip Not: Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı ''Tarlada domates 1 lira, çarşıda pazarda 7-8 lira. Bu ne? Bu arada olanlar kimler?''

Şimdi adama sormazlar mı tarlada 40 bin euro olan meyveler pazarda 120 bin euro.
    BU NE?

• bi çeşit yeni ambargo başlangıcı olabilir.şahsen üretimlerimizi hızlandırmamız için fırsat olarak nitelendirdim.kaldı ki ülkemize ne zaman herhangi bir ürünü satmadılar biz istediğimiz ürünü üretmeyi başardık.

kısaca yumurta tavuk hikayesi :D bizim insanımızda bu mod standart :D

• Tl kazanip ithal hic bir sey alinmaz artik. 3 ayda 2 kat artti fiyatlar nerdeyse...

• Her kötü de bir iyi bulmaya çalışan ülkem insanı artık polyannalasmaya başladı :)

• quote:

Orijinalden alıntı: K E N

quote:

Orijinalden alıntı: Luq

terör yüzünden gelmiyorlar bence, fuarda bomba patlarsa milyon dolarlık arabaları zarar görmesin diye

Saçmalama istersen, 3. havalimanını kıskandıkları için gelmiyorlar. =)

Bu sayılı adamlar beğenmediği halde trump'ın restine karşı amerikaya paşa paşa gidip yatırım yapıyorsa ve kesintiyide benim ülkeme uyguluyorsa, gidip bu adamları emisyon skandalı başta olmak üzere sayısız sıkıntı varken gidip alıp hala ülkede ilk 10 listesine sokan zihniyet senin zihniyetin, zaten hizmetinize 1 şişe su verilsin onu alır yere döken siz, ama gavur yapınca vay be! adamlar yapıyo diye yapan siz yazıklar olsun sizlere inat EVET

• quote:

Orijinalden alıntı: Furkanİpek

Kim gelecek Tata mı ?

geriye firma kalmadı :)
  • firmalar bile adam yerine koymuyor bizim ülkemizi zengini zaten yurt dışından alıyor gerisi apaçi görmemiş dolu deyip masrafa gerek duymamışlar
    bizim köprümüz var hava limanımız var onlara bakıp dururuz
    ya kaç hükümet geçti şu ülkede bir tanesi demedi bizim ülkemiz niye daha fazla üretmek için fabrika olsun üretim tesisleri araştırma geliştirme tesisleri yapılmıyor ?????
    ithalat ne kadar ihracat ne kadar ?? üretilen elektrik ne ile üretiliyor ?
    niye bizim ülkemizde euro/usd tl ye oranla çok yüksek 1 euro 4.05 tl 1 usd 3.85 tl
    gelişmiş ülkelerde devlet halkı için vardır bizde işler tam tersi halk devleti için var devlet kendine devlet bu ülkede kendi çalışanını bile ayrı statüde tutuyor
    gümrük vergisi kdv ötv daha türevi çok üretmek için adım yok haraç için isim çok kusura bakmasın kimse muzzz cumhuruyeti

• Iki guzel araba gorecez diye gidecektik neyse salla

• Bunu fetöye, üst akıla, dış güçlere bağlayacak bi biatçı kafa gelmeyecek mi?

Adamlar 15 senedir iktidarda, yapılan her iyi şey bizim, het kötü şey başkalarının yüzünden oldu diyor..

Biatçılar da "vallaha doğru" diyor..

Cenevre

Paris

Frankfurt

Otomobil fuarlarına da bu 20 firma katılmıyor mu.

Peki siz, bu arabalara bu vergileri koyanları, bu arabaları insanların alamayacağı hale getirenleri hangi kafayla destekliyorsunuz..

Bu normal mi?

Hayatı pahalılaştıran, alım gücünü düşüren, vergi üstüne vergi koyan bir yönetimi bir halk hangi nedenle destekler..

Yemin ediyorum, sosyoloji bilimi çaresiz kalıyor bu halkın karşısında.

• Kaç kilometre ötedeki adamlar bile ülkemizin ileri değil geri gittiğini anlıyor ama halkımız anlamıyor.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.