Şimdi Ara

İstanbul Avrupa Vodafone hakkinda

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar, ilk hattim avea ve yillardir avea dayim hic degistirmedim ama artik degistirmeyi dusunuyorum.

Vodafone'a gecmeyi dusunuyorum Spotify premiumlu kampanya da tam benlik o acidan. Ama merak ediyorum kullananlar nasildir vodafone? Cevremdekiler cekmiyor rezil kotu diyip duruyorlar da hepsi aveali veya turkcell li yani vodafone lu olmadigi icin dikkate almiyorum.

Su anda vodafone hat kullanan akilli telefon sahibi arkadaslar yorum yaparlarsa sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bulunduğunuz yerdeki komşularınıza sorun Vodafone'u, iş yerinizdeki arkadaşlarınıza sorun, sık sık gittiğiniz yerlerdeki çalışanlara vs. sorun. Kalabalık ve karmaşık yapılaşmalı büyük şehirlerde kapsama işi zordur. Birkaç metre ile bile fark gösterir, değil Anadolu ya da Avrupa yakası.
    Misal bulunduğum yerdeki baz istasyonundan 7 - 8 KM uzağa gidince bile çok iyi çekiyor ve 3G çok hızlı. Ama baz istasyonunun 50 metre ilerisindeki binanın içinde düzgün çekmiyor telefonlar. Özetle hattı kullanacağınız bölgelerdeki Vodafone abonelerine sorun...
  • İstanbul / Bakırköy gayet iyi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Yandex

İstanbul / Bakırköy gayet iyi.

Speedtest sonuçlarınız nasıl? Konuşmalarınızda kapanmalar veya evde çekmemezlik yapıyor mu?
  • Vodafone'da hele İstanbulda çekim proplemi yaşamazsınız aveaya göre de kat kat daha iyidir.

• Yoğun vakitler 15 MB / Sn, akşamları sakin vakitler ise 20 MB / Sn.

• quote:

Orijinalden alıntı: Yandex

Yoğun vakitler 15 MB / Sn, akşamları sakin vakitler ise 20 MB / Sn.

O kadar yüksek mi şaşırdım doğrusu. Şu anda taksimdeyim 8 mbps evin o taraflarda da 10 gordum en fazla Avea ile

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.