Bir önceki mesajınızda 2019 lar bitmemiş demiştiniz hocam şimdi de 2017 ler mi bitmedi deniyor? |
İstanbul BAM 32. Hukuk Dairesi (16. sayfa)
-
-
Dava açılış tarihi 2017 olanlara bakılıyor. İstinafa gidiş tarihi ise 2019 dosyalarına bakılıyor. Yani neresinden bakılırsa bakılsın rezalet bir adalet sistemi içerisindeyiz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Vah vah halimize
Gecen gün istinafta görev yapan bir arkadaşı ziyarete gittim. Şöyle söyleyeyim önünde 100 lerce dosya vardı. Açıyor sayfayı okuyor biraz sınra odaya arkadaşları giriyor çay kahve sohbet en az 2 saat geçiyor sonra öplen yemeği. Derken gün bitiyor. İşlerin ilerlememesinin ana sebebi bu. Ayrıca dosya sayısı çok personel sayısı da çok az. O sebeple Allah hepimize sabır versin.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Az önce tekrar aradım 2019 Alacak davaları 400 küsür kaldığını söyledi Yeni üye hakimler atanmış 2020 dosyalarında daha hızlı bakılacakğını söyledi hanımefendi
İstanbul Bölge Adliye Mahkemesi 32. Hukuk Dairesi dosya 2019/260X 2019 yılı temmuz ayında istinaf edilmişti 4,5 seneyi geçtik halen açık görünüyor alacak davası böyle adalet gerçekten olmaz
-
Dosyası sonuçlanan yokmu yada bilgi alan
2017 dava açılış 2020 istinaf halen bekleme devam
Para pul oldu
Bukadar uzun süren sonucu belli davalar sonuçta
Yapabileceğimiz birsey yok mu ?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sanırım istinaf tarihi 2020 olanlar kaldı galiba eğer öyleyse bir ümit var ama yok 2019 yada 2018 dosyaları varsa bu saatten sonra bekleneninde anlamı yok
Aynen benimde 2017 de dava açılış 2020 de istinafa gitti halen sonuç yok cimere on defa yazdım en son ileri alim dilekçe kabul oldu 3aydir yine ses yok aranan telefonlara bakmıyorlar?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X