Şimdi Ara

İstanbul BAM 32. Hukuk Dairesi (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
312
Cevap
6
Favori
44.028
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • mesela dosyalarda 2019 yılının hangi ayına geldi veya kaç numaraya geldi :))

• Dün telefonla aradığımda 2019/800 lere gelindiğini yaklaşık olarak haftada 60 dosyaya bakıldığını söylediler...

• Yalan söylüyorlar 2019 /400 lerde benim .neden benimki sonuclanmadi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aradınız mı

dosya sonuçlandıktan sonra kararın yazılması da 1 ay kadar sürüyor

• Evet cuma günü aradım.ben inanmıyorum kardesim.benim dosyaya gelmesi 3 ay sürer dedi.gerisini sen düşün.

• @Nejdet34 @Deniz-2467 Arkadaşlar Selamlar,

Öncelikle Allah sabır versin. İnşallah en kısa sürede kavuşuruz haklarımıza. Sizin davalar işe iade midir yoksa tazminat, ahlak ve iyi niyet kurallarına uymayan haller vs gibi diğer konular mıdır ? Ankara'da tanıdık vs olmayınca maalesef devlet babanın adaleti biraz geç tecelli ediyor, insanı canından bezdiriyor. Benim de eşimin davası var BAM 32'de. 2019/26** lerin başı. İnşallah 2023 yılı içinde, yıl bitene kadar alabiliriz bari canlar ne diyeyim ? 2017 de dava açıldı. 40 yaşındayım artık sonuç çıksın bekliyoruz.

• etoiledorient kullanıcısına yanıt

Tazminat davaları 5-7 yılda sonuçlanır

İşe iadeler istinafta 2 yılda sonuçlanıyor

İşe iade ise ve 6 ayı geçtiyse dilekçe ile dosyanızın öne alınmasını talep edebilirsiniz

• Arkadaşlar genel olarak soruyorum 5 7 yilda ana para ne kadar katlanır veya faiz orani neye göre belirlenir.alan arkadaşlar yazarsa super olur yada bilen arkadaşlar

• nonamenouser N kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim cevabınız için. Yok işe iade davası değil. Tazminatını vermediler, daha doğrusu parça parça, bölük pörçük ödemek istediler. Biz de kabul etmedik. Yıllık 70-80 milyon dolar cirosu olan şirket. Öyle küçük bir şirket falan da değil. Bir zahmet ödeyiversinler. Onlar için bu paralar para değil. Dava 2017 davası. Karar çıktı ve 2019 da istinafa gitti. Bakalım bekliyoruz orayı da...

Linkedin den ifşa edin emin olun öderler kurumsal imaj her şeyden önemli

• nonamenouser N kullanıcısına yanıt

yok hocam sürecin sağlıklı seyri açısından ve etik olması açısından, bu şekilde ilerlemek daha doğru. İstinaftan da karar çıktıktan sonra, elbette bunu yapacağım. Teşekkür ediyorum.

• Bugün aradım ağalar 2019 yılının dosyalarına yeni geçmişler, ülkede hukuk adalet aramak ne kadar da zor imiş

• Benim hukuk davasi (Tazminat )dosyam karara çıkmış.karin yazılması 1 ay sürüyormuş.insallah yakın zamanda alacagim.

• Deniz-2467 D kullanıcısına yanıt

istinaf başlangıç tarihi ne zamandı hocam ?

• 2019/400 lerde idi.istinaftaki hanımefendi karara çıktı dedi.Uyaptan baktığımda hala dosyam açık gözüküyor.kararin yazılmasını bekliyoruz.

• Başka hukuk dairesinde tazminat davası 2021 tarihli tamamlanmış bizim hukuk dairesi 2019 da nasıl olacak bu iş anlamadım bir 5 sene daha bekleyeceğiz demekki. Hayırlı olsun hocam darısı bize :(

• BAM 32'de. 2019/26** davamız geçen hafta itibariyle sonuçlandı arkadaşlar. Darısı bekleyen herkesin başına. İşe iade değil.

• Hayırlı olsun işallah

• Kardes benimde dosyam sonuçlandı.ama karar yazılmadı.3 hafta oldu. Senin karar yazıldı mi.

Bu nasıl oluyor ben şimdi aradım benim dosya numaram 2019/19** daha çok var dediler çok saçma

acaba başka telefonumu arıyoruz

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.