< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
İstanbul BAM 32. Hukuk Dairesi (9. sayfa)
-
-
Aradım bugün yine 2018 300 deyiz kadını oturtmuşlar yalan konuş diye millete giydir diyorlar sistemleri batsın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
5 sene sonra gelir sıra bize belki
Bugünde aradım 2018 başlarındaymışlar yani bunlar ilerlemiyor galiba geri gidiyorlar
Ben yurt dışındayım arayamiyorum arayabilsem hergün arar hakaret eder kapatırdım.biyle bir şerefsizlik olamaz insanlarla dalga geçiyorlar resmen
Ya arkadaşlar hiçmi dosyası sonuçlanan yok yada gelişme. Bilgi verin lütfen
Sizin işe iademi alacakmıydı
Alacak kardeşim
Aradım ben yine 2019 1800 dosyam dedi size bu sene sonu gelir yada gelmez 4 arkadaşdık onlar 28 hukuk düştü onların 2019 3300 idi geçen ay paralarını aldılar düşün yani 32 .hukuku
Ya inşallah beklediğimize değer nasıl bir hesaplama yapılır bilmiyorum.
Sizin ne davası işe iademi ?
Alacak davası benim
Arkadaşlar dosyam karara çıktı istinaf toplam tam 11 ay sürdü inşallah hepinizinki kısa sürede sonuçlanır toplam dava 2 yıl 2 ay sürdü .
Hayırlı olsun inşallah, sanırım işe iade davasıydı? Dosya numaranız kaçtı??
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ömerşahan -- 22 Haziran 2021; 10:49:40 >
Sağolasın 2020 / 1387 şimdi arkadaşlar bu şerefsiz işyerim bana hakkım olduğu halde kıdem ve ihbarıda vermemişti bunlarıda alacağım ve faizli alacağım ama o yılki ücretten mi hesaplanıyor yoksa şuanki maaştanmı bileniniz varmı ? Aynı şekilde işsizlik maaşına da hak kazanmış oluyorum. Sanırım
Benimde alacak 2020/1756 ama bakarsın benim davaya da bakarlar
Selam, tazminatlar işten çıkarıldığın tarihteki maaştan mı hesaplandı? Benim mahkeme sonucunda o zamanki ücretten hesaplanmıştı. (işveren işten çıkaracağı için son ay asgari ücretten göstermişti) Sanırım önceden güncel maaştan hesaplanıyordu ama 2018 deki kanun değişikliğinden sonra, çok büyük haksızlık ve saçma olsa da, artık böyle sanırım. Senin Mahkeme kararı ve istinaftaki sonuç hakkında bilgilendirirsen harika olacak dostum.
Şimdiden çok teşekkürler.
-
Bende bilmiyorım 1 ay sonra hesaba yatar dedi avukatım onaylandığında haber vereceğim ama faiz uygulanacak sonuçta en yüksek mevduat faizi yine hakkımız yenmemiş olur diye ümit ediyorum hepimiz için hayırlısı olsun kimsenin hakkı yenmesin
Bildiğim kadarıyla işe iade tazminatlarında faiz de yok maalesef:(( Hem faiz yok hem eski ücretten, aşırı saçma...
-
İlk defa sizden duyuyorum faiz olmadığını avukat var demişti çünkü
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X