Şimdi Ara

Istanbul bazlı Paintball-WoodsBall (Senaryo) takımı için meraklılar aranmaktadır!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.767
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başlıkta yazdığı üzere Istanbul ya da yakınında ikamet eden paintball ama en önemli olarak woodsball(Senaryo) türüne meraklı olan, tercihen kendi marker'ı olan ya da ilerde olabilecek düzenli olarak katılımlara iştirak edebilecek arkadaşlardan oluşan, zamanla kemikleşerek woodsball turnuvalarında oynayabilecek takıma arkadaşlar aramaktayız.

Meraklı olmanız yeterlidir, en azından ısınana kadar olaya hemen marker ihtiyacınız olmayacaktır ama sonrasında almak mecbur hale gelecektir inanın bana :)
    Ben 9 yıl önce tippmann carbine ile başlayıp 6 yıl önce de tippmann custom 98 aldıktan sonra 5-6 ay önce de tippmann x7 ile 3. silahı da elde ettim, 4.'ye göz atmaktayım yavaş yavaş açıkcası.

Meraklılara alışkanlık haline geldikten sonra maksimum eğlence garantisi veriyorum.

Buradan ulaşabilirsiniz ya da orkun.kaya@orkunkaya.com adresine mail atabilirsiniz aynı adres msn için de geçerlidir fakat çok sık bakmıyorum açıkcası msn'e haftada bir felan email en hızlı yol olacaktır.

• avrupa yakasında oynayabileceğimiz yer var mı ?
  • Ankara'da oynanabilecek yerler neresi acaba ?
  • konuya anlamsız sorularla cevap yazmayalım lütfen

ankara'da paintsign var en iyi
    avrupada ikitelli de kapalı alan kemal abinin yeri var ama anadolu'da cok yer var
  • Ben katılabilirim aktif olarak haftasonları ama airsoft daha cazip geliyor.
  • katılmak istersen mail üzerinden konuşalım.
    Airsoft evet bazı konularda iyidir ama Türkiye'de paintball daha yeni oturdu sayılır airsoft için daha erken
    ilerde onu da yaparız zaten
  • quote:

Orjinalden alıntı: kiloverecegim

ne yazdığını anlasaydık bide

Neyi anlaşılmıyor hocam, şunu anlayamadım de anlatayım elimden geldiğince.
    Anlayan anlayabiliyor, yok ben boş konuşayım diyen ise...

sen kilovermeye devam hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amras_tasartir -- 12 Haziran 2009; 10:35:08 >
  • Burdan sormak istediğim önemli bir soru var biliyorum ciddi prof. silahları biraz pahalı
    Yani sürekli aktif olarak oynadığımız zaman ekipmanlı yada ekipmansız olarak bu spor için harcıyacağımız toplam ücret hakkında bilgi verirseniz burdaki insanların katılım hevesleri kursaklarında kalmaz
  • aslında 'ciddi profesyonel' diye bir terime inanmıyorum, sadece tippmann'dan başka 2 ayrı firmaya daha güveniyorum bu konuda.
    evet speedball yapıyorsanız angel ve autococker'lar inanılmaz paralar ama woodsball taktik ve strateji oyunu olduğu için tam otomatik iki siper arasında bir hopper boşaltan (200-250 mermi) silahlara ihtiyaç yok.
    tippmann x7 şu anda çok yeterli ve çok çeşitli modlar yapabileceğiniz bir silahtır. Ben dolar 1.18 iken 550TL ye almıştım evo'dan şimdi 700 felan oldu.
    Custom 98 ACL'ler daha ucuzdur ve aslında gözümde x7 den daha iyidir, bende 98 custom backup olarak durur ve hiç beni yüzüstü bırakmadı bugüne kadar.
    Dediğim gibi ilk partide silah almaya gerek yok önce bir tadını almak lazım.
    İstanbul'da çoğu paintball sahası sahibini tanırım ve aram iyidir. Zaten silah ve ekipman orada verirler bir süre onları kullanıp sonra kendi ekipmanlarını zamanla alırsınız. Eğer saha silahını kullanacaksanız bir namlu almanız ve saha da silahı alınca stock namlu yerine bu namluyu kullanmanız şart bence, stock namlu ile hiçbir iş olmuyor ne yazık ki.
    Zaten iş marker almaya gelince ilk olarak sahalardan kullanılmış bir 98 custom almak bence en iyisidir yeni başlayanlar için Türkiye şartlarında.
    Hem gayet ucuz olurlar hem de çok ufak masraflar ile adam akıllı bir marker haline gelebilir.
    Tr'de her onayışımda 30-40 tl'yi geçmedim. Zaten takım olup kendi kendimize yeter hale gelirsek çok ucuza gelecektir ilerde oyun başına 5-10 lira gibi. Kendi namlunuzu alın demiştim o da 30-40 dolar birşeydir. Kullanılmış markerlar konusunda ilgilenen var ise bilgi elde edebilirim.

Uzun süre Amerika'da oynadım ve geri dönüş yapınca biraz burada boşlukta kaldım açıkcası sonuçta daha yeni yeni burada hareketleniyor bu iş.

Anlayacağınız başlamak için çok az bir masrafa ihtiyaç var gibi birşey ama zamanla kendi marker'ın olunca kesenin ağzını açıyorsun

Sonuçta bu scuba gibi 10 15 dalış verilen malzemeleri kullanılır her yerde sonra her türlü marka malzemeyi kullanınca kendine en uygun malzemeleri alırsın, bu yolla boşa para harcamazsın, hata yapmazsın. Paintballda da aynı yolu izlenecektir .

• Yok mudur bu işe meraklı kişiler koca forumda
  • quote:

Orjinalden alıntı: amras_tasartir

Yok mudur bu işe meraklı kişiler koca forumda

Meraklı olmasına meraklıyım fakat bu işi hiç profesyonelce yapmadım. Sadece eğlence için 2-3 kez paintball'a gittim
  • şöyle sormak lazım bunu semi-profesyonel olarak yapmak isteyen var mı ???
  • Aslında arkadaş çevresinden dolayı bu tarz şeylerle ilgilenme fırsatımız olmuyor.Kafeler, teknolojik aletler derken döngü devam ediyor.Bir kaç kez oynayalım dediğimde ya yeterli kişi bulamadık ya da bilmiyoruz falan diye gelmediler.Yıllarca her türlü fps oyunuda oynadığımdan dolayı oldukça merakım var zaten ama bir türlü fırsat olmadı gerçek hayatta o zevki tatmak için.

İleriki günlerde yazı nasıl geçireceğim belli olursa sizinle irtibata geçerim hocam.

Birde woodsball hakkında ufak bir bilgi verirsen sevinirim farkları vs..
  • wiki'de ingilizce aşağıdaki linkte detaylı olarak yazmakta fakat kısaca açıklamak gerekirse normalde iki üç engel etrafında oynanan paintball'ın daha ciddi strateji ve taktikler kullanılarak genelde ormanlık alanda oynanması diyebilirsin.
    Hedef doğru taktik ve stratejileri kullanarak, belli görevleri üstlenmiş kişilerin oynadığı paintball tarzı. Senaryo'da derler genelde yurtdışında da.
    Sonuçta sırf yaz için uğraş olması için değil gerçekten bu işi önce semi-pro sonra pro olarak götürecek arkadaşlar aramaktayız.

http://en.wikipedia.org/wiki/Woodsball
  • ben başka yerlerde şansımı deneyeyim en iyisi.
    konuyu yukarıya taşımak için yeni mesaj atmayacağım.
    ilgililer email ya da pm ile ulaşabilirler..

Teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.