Bildirim
İstanbul Bedava Wifi (wep)
Under Armour UA Undeniable Torba Çanta : Amazon.com.tr: Spor ve Outdoor
https://www.amazon.com.tr/dp/B093LQPSV9
2 yıl önce paylaşıldı
Instant Pot Duo 7'si 1 Arada Akıllı Pişirici, 5.7 L, Düdüklü Tencere, Yumuşak Pişirici, Pilav Pişirici, Sote Tavası, Yoğurt Hazırlayıcı, Buharlı Pişirici Ve Yemek Isıtıcısı, Siyah/Paslanmaz Çelik : Amazon.com.tr: Ofis ve Kırtasiye
https://www.amazon.com.tr/gp/aw/d/B08Z4HCGDH?ref=ppx_pt2_mob_b_prod_image
9 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: Yordis
Nintendo ds ile internete bağlanabileceğim yer var mı istanbulda? Şifresiz ya da wep ile şifrelenmiş olması gerekiyor. Mc donaldslarda denedim mesela ttnet wifi var bağlanamıyor ttnet üyeliği istiyor.
Cafelerde acik aglar olabiliyo bazilarinda :D ben ttnet wifi ile giriyodum netimizi kapatinca arkadasimin kullanici adini sifresini aldim ondan giriyodum. :) Nintendo "Zone" isimli servisi baslatti 39000 den fazla yerde bedava net,demo,video gibi seylerden yararlanmak icin hotspot lar kurdu. :( Keske tr yede gelse -
Pardon ben 3ds sandim :D Ds lite da nete girmek iskence gibidir onu diyim. Cooook yavas haberiniz olsun.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: soniczeki
Pardon ben 3ds sandim :D Ds lite da nete girmek iskence gibidir onu diyim. Cooook yavas haberiniz olsun.
3ds de hızlı mı internet mesela bu siteye girmek ne kadar sürer :D -
quote:
Orijinalden alıntı: konsolalmayacalisanadam
quote:
Orijinalden alıntı: soniczeki
3ds de hızlı mı internet mesela bu siteye girmek ne kadar sürer :D
Mobiline pc den hizli giriyorum :D psp den minnacik hizli (sadece mobil siteler) normallerde iskence cekebiliyom ama :D
Sayfa:
1
Benzer içerikler
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X