Şimdi Ara

İstanbul Beyleri (Dövüş oyunu) (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
0
Favori
4.664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: KaraKanarya

Ben oynuyorum bu oyunu, MK falan ile alakası da yok, normal karşılıklı dövüş oyunu, çok saçma eleştiriler var, boyutunu küçültmek isteyen varsa otursun kendi riplesin, boyutu büyükmüşmüş, yüksek işlemci istiyormuş, X2 4200 mü yüksek işlemci , vista kullanıyorum, 4200 de Vista zor çalışıyor zaten. Dövüş oyunlarına karşı olanlar altta kız çocuklarına göre oyunlar başlığı var , oraya yazsınlar.
    http://forum.donanimhaber.com/m_20647341/tm.htm

PC de street fighter oynuyordum ve grafikleri bundan kat kat kat kat ve kat daha iyiydi.Ve istediği sistem neydi biliyor musunuz?celeron 300

4200 yüksek işlemci mi diyenler düşünsün tekrar

• [Deleted by Admins]
  • Cevaba bak, celeron 300 e Vista mı kurdun, ben bu oyunu Vista da oynadım, Street Fighter ı da sürekli oynuyorum, bunun grafikleri Street fighter dan kat kat iyi, bunun gibi 5 tane daha oyun çıksa onları da alırım, dövüş oyunu kıtlığı var, beklediklerim Street Fighter 4 , Tekken 6. Konsol olsa daha iyi olur açıkça. Oyunu oturup çok şahane oynadım, sıkıntı çıkarmadı, falanca yılllardaki kelepir antika da çalışmamış ne umrumda ya, oyun oynamak için gidip celeron300 alacaklara da şaşarım.

Benim kullanımıma uygun olarak yapanlara diyeceğim şeyler bellidir,1 DVD yi aşmayın, oyun bilgisayarında çalışsın, gamepad desteği sağlam olsun. Ha dövüş oyuncusuyum, ona göre tavsiyem ise bu tip oyunlarda en çok faydasını gördüğüm şey olan havada gard almayı eklemeleridir. Muhakkak özel hareket tarzında bir şeyler eklesinler, bu oyuna benzer eksikleri olan çok oyunda oynadım halen de oynarım.
    -------------------------------

Yüceeren kardeş, kotanvarsa indirme bence, demo sonuçta, sınırsız kullanıcılara tavsiye ederim, güzel bir dövüş oyunu. Eskiden çok oyun riplemiştim ama artık HDD ve DVD de istemediğim kadar çok yerim var, boşuboşuna rip falan uğraşmaya bence değmez.

• [Deleted by Admins]
  • ahahahahah allah canınızı almaya yaw :D
  • yuh be kardeşim
    Ayrıca sırf oyunu Türkler yaptı diye destekleyecek değilim berbat bir oyun. Böyle böyle gelişmek zorunda değiliz (15 yıl geriden)
  • quote:

Orijinalden alıntı: manyak999

ahahahahah allah canınızı almaya yaw :D

Dostum 2,5 senelik konuyu hortlatmışsın, tebrik ediyorum seni.
    Havalarda güzel, İzmir'de güneş var; seni yakında bi tatile çıkartılar merak etme

Bu arada oyun tek kelimeyle "felaket"..
  • evet felaket ama illaki bunuda oynayanar vardır .. tabi ben degilim yanlıs anlamayın
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.