Ben denedim oyun değilde oyunumsu birşey olmuş ama böyle böyle gelişeceğiz tüm Türk oyunlara emek verenlere teşekkürler.
HEy alllahım yaa bizimkiler hala bunlarla uğraşsın millet neler yapıyo
quote:
Orjinalden alıntı: PowerMetal
HEy alllahım yaa bizimkiler hala bunlarla uğraşsın millet neler yapıyo
Dünyanın en güçlü oyunu Crysisi yapanlarda Türk unutma.
tamam Yerli kardeşler oyunun sadece fikir sahipleri.filmin yönetmeni gibi düşünün.grafikleri sesleri efektleri falan yazanlar Türk değil EA stüdyoları çalışanları.
Bilgenin suratı acayip komik
oyuna bak süngüye davran
İsimlere bak Han,Efendi,Ajan.
modellemeler ps ile yapılmısa benziyor...
oyunun tamamımın bmp olması çok kötüymüş adam bunları jpg e çevirir bari de demonun boyutu 512Mb yerine 20Mb a düşerdi :) can sıkıntısının sonuçlarından biri herhalde buda.
Türk oyun sektörü Crysis ile doruk noktasına çıkıyor birden bunun gibi oyunlarla gene rezil oluyor.
karakterler süper olmuş
quote:
Orjinalden alıntı: BaYDoGaN
Türk oyun sektörü Crysis ile doruk noktasına çıkıyor birden bunun gibi oyunlarla gene rezil oluyor.
Crysis Türk falan değil ya.Yuh yani bunuda sahiplendik bunu yabancılar duysa biryerleriyle gülerler.Kuranlar Türk diye oyun Türk oyun sektörümü oluyor.
quote:
Orjinalden alıntı: sarikanarya567
quote:
Orjinalden alıntı: BaYDoGaN
Crysis Türk falan değil ya.Yuh yani bunuda sahiplendik bunu yabancılar duysa biryerleriyle gülerler.Kuranlar Türk diye oyun Türk oyun sektörümü oluyor.
Bune böle ya türk oyun yapımcılarına saygımız sonsuz ama bari yapmışken daha adam gibi bişi yapsalarmış.
Dövüşçülerin tanıtımları okuduğumda resmen gülmekten kırıldım diyebilirim. herkes sözde "Dehliz" şirketinin düzenlediği dövüş turnuvasına katılıyor ama bahaneleri öldürdü beni.
Örnek :
Kral
İnternette arama yaparken, takip ettiği gizemli bir sandığı Dehliz şirketinin satın aldığını öğrenir. Şirkete girmenin tek yoluysa bu turnuvaya katılmaktır.
Efendi
Dedesi kaçırılmıştır. Dedesinin Dehliz şirketine götürüldüğünü öğrenir. Olanları öğrenmek için Dehliz şirketine girmelidir. Ancak şirkete girmenin tek yolu bu turnuvaya katılmaktır.
gibi....
bende çok daha yaratıcı düşünülebilirmiş.
quote:
Orjinalden alıntı: .:BBR:.
Bune böle ya türk oyun yapımcılarına saygımız sonsuz ama bari yapmışken daha adam gibi bişi yapsalarmış.
Dövüşçülerin tanıtımları okuduğumda resmen gülmekten kırıldım diyebilirim. herkes sözde "Dehliz" şirketinin düzenlediği dövüş turnuvasına katılıyor ama bahaneleri öldürdü beni.
Örnek :
Kral
İnternette arama yaparken, takip ettiği gizemli bir sandığı Dehliz şirketinin satın aldığını öğrenir. Şirkete girmenin tek yoluysa bu turnuvaya katılmaktır.
Efendi
Dedesi kaçırılmıştır. Dedesinin Dehliz şirketine götürüldüğünü öğrenir. Olanları öğrenmek için Dehliz şirketine girmelidir. Ancak şirkete girmenin tek yolu bu turnuvaya katılmaktır.
gibi....
bende çok daha yaratıcı düşünülebilirmiş.
Menüler bile Türkçe değil salla
quote:
Orjinalden alıntı: seF[o]
Menüler bile Türkçe değil salla
İndirdin mi demoyu?
cok hoss olmuss :D
quote:
Orjinalden alıntı: .:BBR:.
Örnek :
Kral
Efendi